Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Πληρώνουμε αστυνομικούς για να φυλάνε ???


Τον Πρετεντέρη, την Παναγιωταρέα, τον Ψυχάρη, τον Τράγκα, τον Ευαγγελάτο, τον Χατζηνικολάου, τον Αναστασιάδη, τον Λιάγκα!
Μια λίστα με 123 πρόσωπα της δημόσιας ζωής στα οποία έχουν διατεθεί από το κράτος Αστυνομικοί για να τους φυλάνε!
Μια μικρή αναγωγή να κάνει κανείς θα διαπιστώσει ότι όχι ένα αλλά δύο συντάγματα αστυνομικών έχουν αναλάβει τη φρούρηση κάποιων προσώπων που κατά βάση είναι επιχειρηματίες, πολιτικοί και πρώην κρατικοί αξιωματούχοι.
Είναι και οι δημοσιογράφοι-επιχειρηματίες: Αναστασιάδης Θέμος, Ευαγγελάτος Νικόλαος, Κακαουνάκης Νικόλαος, Καρατζαφέρης Σπύρος, Λιάγκας Γεώργιος, Μαλέλης Σταμάτης, Παναγιωταρέα Άννα, Πρετεντέρης Γιάννης, Ρίζος Δημήτρης, Στάη Έλλη, Συρίγος Φίλιππος, Τράγκας Γιώργος, Χατζηνικολάου Νίκος, Ψυχάρης Σταύρος… Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι.
ΒΟΗΘΕΙΑ! Δεν υπάρχει κανείς υπεύθυνος σ’ αυτό τον τόπο; Γιατί να πληρώνουμε αυτούς τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους. Αυτοί που σύμφωνα με την αστυνομία είναι “στόχοι”,
ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ την Κοινή Γνώμη και κάνουν, εκ του ασφαλούς, τους παλικαράδες, οι περισσότεροι, από τηλεοράσεως. Είναι κάποιος από αυτούς αγωνιστής της δημοκρατίας, έχουν κάνει αγώνες για τη δημοκρατία ώστε να πρέπει να τους φυλάμε; Δεν φτάνει που τρώνε με σαράντα μασέλες, τους πληρώνουμε κι από πάνω! Δεν αφήνουν και κανέναν άλλο να προκόψει… Ας πάνε σπίτια τους για να μην τους κυνηγάει κανένας!
Κι εμένα γιατί δεν με κυνηγάνε οι “τρομοκράτες”; Χρόνια στη δημοσιογραφία, αλλά δεν πλούτισα από τη δημοσιογραφία. Κατάφερα μονάχα να εξασφαλίζω στην οικογένειά μου τα προς το ζην. Αυτοί οι κύριοι γιατί να έχουν την απαίτηση της φρούρησης; Τα έχω χαμένα. Δεν ξέρω τι να πω, πώς ν’ αντιδράσω που μας έχουν πιάσει όλους κορόιδα και τους πληρώνουμε αστυνομικούς για να τους φυλάνε! Αν φοβούνται να πάρουν ιδιωτικούς αστυνομικούς και να τους πληρώνουν από την τσέπη τους. Κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στο κράτος μας…
Φανταστείτε ότι πληρώνουμε αστυνομικούς για να φυλάνε την κυρία Παναγιωταρέα! Η οποία Παναγιωταρέα έχει προκαλέσει τους πάντες με το βίο και την πολιτεία της. Και δουλεύει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ως καθηγήτρια, στην ΕΡΤ όπου κάνει εκπομπή, στο ραδιοσταθμό του Δήμου Αθηναίων, στο Ίδρυμα Ωνάση ως σύμβουλος επικοινωνίας… κι εμείς τα κορόιδα έχουμε στη διάθεσή της αστυνομικούς για να τη φυλάνε!!!
Πληρώνουμε αστυνομικούς για να φυλάνε τον Πρετεντέρη;
Μετά φταίνε τα παιδιά που βγαίνουν και τα σπάνε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: