Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

Ο ΑΡΙΣΤΟΣ !!!


Ποινική δίωξη για κακουργηματική εκβίαση άσκησε ο εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος εις βάρος συνεργάτη του πρώην υπουργού Αιγαίου Αριστοτέλη Παυλίδη, μετά τις καταγγελίες του εφοπλιστή Φώτη Μανούση για χρηματισμό ώστε να δρομολογήσει πλοία στην άγονη γραμμή.

Η έρευνα επεκτείνεται -σύμφωνα με παραγγελία του κ. Ντογιάκου- και στον ίδιο τον βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος δεν αποκλείεται να ανεξαρτητοποιηθεί έως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Αρ. Παυλίδης, σε ανακοίνωσή του, που εξέδωσε μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του συνεργάτη του, δήλωσε: «Επαναλαμβάνω ότι εγώ προσέφυγα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και εζήτησα δικαστική διερεύνηση της υποθέσεως προς πάσα κατεύθυνση και η οποία ασφαλώς θα φθάσει μέχρι τέλους».

Καταθέτοντας στον εισαγγελέα, τόσο ο Αρ.Παυλίδης όσο και ο Παναγιώτης Ζαχαρίου, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε η ποινική δίωξη, διέψευσαν τις καταγγελίες του πλοιοκτήτη και τις απέδωσαν σε σκευωρία.

Η δίωξη αφορά καταγγελίες του ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής εταιρείας SAOS, περί καταβολής στον συνεργάτη του Αρ.Παυλίδη ποσού περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ, προκειμένου τα πλοία του να εκτελούν δρομολόγια στην άγονη γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: