Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.. ΧΡΗΜΑΤΟΣ


Όλοι βλέπουμε, όλοι ακούμε, όλοι μαθαίνουμε, όλοι καταλαβαίνουμε, όλοι αντιλαμβανόμαστε, και όλοι μονίμως δια της σιωπής συμμετέχουμε, σε μια διολίσθηση και μια περιθωριοποίηση των αρχών και των νόμων, καθώς και σε μια καλοκαιρινή θυσία που πραγματοποιείται στο βωμό του θεού …χρήματος.

Τα θανατηφόρα σκευάσματα, και τα αυτοσχέδια κοκτέιλ αλκοόλ και ψυχοτρόπων ουσιών, χρησιμοποιούνται στην αρχή σαν …προσάναμμα εν όψει του επικείμενου και εκτός ορίων επερχόμενου παραλογισμού, με τα όποια αρνητικά αποτελέσματα που σίγουρα θα επακολουθήσουν.

Αυτός είναι ο αρνητικά διαφημιζόμενος …αλκοολούχος και χρυσοφόρος κατ’ επίφαση και …νησιωτικός τουρισμός της χώρας μας.

Ο λόγος βεβαίως γίνεται για την άνευ όρων αποδοχή των πάντων, εκ μέρους των τοπικών κοινωνιών, και δη των παρεκτρεπομένων …αλλοδαπών τουριστών, που στο μενού της καθημερινότητάς τους, πέραν των άλλων περιέχεται η διάπραξη σωρείας εγκλημάτων και λοιπών …τερατουργημάτων.

Η "διαφήμιση" της χώρας μας ως άντρο ακολασίας, και κέντρο νεανικού εκτονωτικού τουρισμού εκ μέρους των οργανωμένων τουριστικών πρακτόρων, αποτελεί για τα ανεγκέφαλα …τουριστάκια τον καλύτερο "κράχτη", αφού τους υπόσχονται αξέχαστες στιγμές με πολλές …σταγόνες – κυβικά κατ’ εμέ – επίγειας ευτυχίας, που θα τους φθάσει μέχρι τους …ουρανούς.

Τους υπόσχονται ευθέως ανεξέλεγκτο και μέχρι πρωίας μπεκρούλιασμα, συνοδευόμενο από "αγαθές " και "αγνές" ουσίες, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Κι’ εμείς ξέρουμε πολύ καλά τι συνεπάγεται απ’ αυτή την προσφερόμενη …εκτρωματική διασκέδαση.

Και δεν είναι μόνο αυτό.!!!

Υπόσχονται ότι προσφέρουν οργανωμένη "περιποίηση", "περιήγηση" και "ξενάγηση" σε …(κωλο)μπαρ, και συναφή …κωλοχανεία με τιμή "ταρίφας" 40-50 ευρώ, και ελεύθερη κατανάλωση ποτού αφ’ ενός, και δωρεάν ενδεχομένως προσφορά ελαφρών …ψυχοτρόπων.

Η συναλλαγή μεταξύ εμπλεκομένων επομένως …έκλεισε.!!!

Δώσανε δικτυακά…χέρια.!!!

Να δώσουμε κι’ εμείς από τη μεριά μας, τις ευχές μας σ’ αυτούς τους συγκεκριμένους …περιχαρείς κωλοτουρίστες, καθώς και στους …κακομοίρηδες και "φτωχούς" μαγαζάτορες.

Καλή παραφροσύνη στους πρώτους, καλή κονόμα στους δεύτερους, που ως …δωροδοκούντες οι ίδιοι, τους συνιστούμε περισσότερη …απλοχεριά προς τους …καραδοκούντες, και ποικιλοτρόπως …αμοιβόμενους δωρολήπτες, κρατικούς και μη λειτουργούς, για καλή, μαύρη, και αδήλωτη …σοδειά.

Άντε και του χρόνου πιο …ρετάλια…!!!

απο gianniotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: