Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Στις 3 Σεπτέμβρη...


.
... το νέο πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ
.
Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
Ψηφοφόρος ΠΑΣΟΚ
.
«Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας του Παπανδρέου αν ξεπεράσει τα προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ και αν πορευτεί μπροστά με νέα έντιμα και σοβαρά πρόσωπα»
Την 3η Σεπτεμβρη ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ θα στείλει μήνυμα νίκης με την ομιλία του και με την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη - όπου θα συγκεντρωθούν όλοι οι βουλευτές του ΠαΣοΚ, από την Ηπειρο ως τη Θράκη -, η οποία θα διαρκέσει τουλάχιστον τέσσερις ημέρες, θα αναδείξει τις προτεραιότητες του κόμματος: οικονομία, παιδεία, δάνεια καθημερινότητα, προβλήματα του πολίτη. Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ θα πρέπει να κόψει από τις λίστες άτομα που σχετίζονται με παράνομες δραστηριότητες όπως έχει καταγγείλει γραπτώς ο αναπληρωτής γραμματέας στην οργάνωση Πασοκ Αθήνας κ. Λευτέρης Κονδύλης.
Φθινοπωρινή εκεχειρία θα του προσφέρει και η εσωκομματική αντιπολίτευση - μολονότι δεν αποκλείεται, αν τα σχέδια αυτά δεν αποδώσουν και οι πάγοι των δημοσκοπήσεων δεν λιώσουν, να σημειώνονται σποραδικά πυρά από τον Οκτώβριο. Πολλά στελέχη του ΠαΣοΚ, ακόμη από τον πυρήνα που στήριξε σθεναρά τον κ. Παπανδρέου το προηγούμενο διάστημα, δεν βλέπουν σημάδια ανάκαμψης ούτε πιστεύουν σε ένα σεπτεμβριανό θαύμα. Το ΠαΣοΚ θα επιχειρήσει να ανακτήσει το πολιτικό προβάδισμα από τη ΝΔ, απλοποιώντας και προβάλλοντας το πρόγραμμά του ενώ ταυτόχρονα ο κ. Γ. Παπανδρέου θα προβάλει την εικόνα του ηγέτη που μπορεί να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις για τη διακυβέρνηση του τόπου.
Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας του Γ. Παπανδρέου αν ξεπεράσει τα προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ και αν πορευτεί μπροστά με νέα, μορφωμένα,
έντιμα και σοβαρά πρόσωπα.

Είδωμεν!!!

απο: press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: