Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

Πρόσθετες συλλήψεις μελών της 17Ν;


Η φράση που αποδίδετε στον Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή «ας με ρίξουν.....εγώ δεν κάνω πίσω» μπορεί φαινομενικά να αφορά τους (δήθεν) «αντάρτες» σε σχέση με τις μεταρρυθμίσεις και τα "σκληρά μέτρα" που αναμένεται να ανακοινώσει και στην ΔΕΘ (αφού ο προϋπολογισμός εκτροχιάστηκε...όπως έδειξαν και όλες οι συναντήσεις του με τους "κοινωνικούς εταίρους") αλλά στην ουσία γνωρίζει οτι «βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο ανατροπής του...» και θα χρησιμοποιηθούν «όλα τα μέσα» έλεγε γνώστης του σχετικού παρασκηνίου. Και συμπλήρωνε ότι έχουν θορυβήσει τα ανώτερα κλιμάκια της κυβέρνησης οι πιέσεις που ασκούνται απο τις ΗΠΑ για «πρόσθετες συλλήψεις μελών της 17Ν» αλλά και οι πληροφορίες που παρέχονται απο τις φιλικές μυστικές υπηρεσίες ότι «η τρομοκρατία θα αναβιώσει το επόμενο διάστημα»!
Το πιο ανησυχητικό είναι – για ορισμένους μέσα στην κυβέρνηση – οτι αναδυκνείονται λεπτομέρειες άγνωστες της σύλληψης όσων σήμερα είναι στον Κορυδαλλό ως μέλη της 17Ν με εμπλοκή κορυφαίου παράγοντα του ΠΑΣΟΚ (αλλά και του.....παπά που «εξομολόγησε» τον Σ. Ξηρό, ο οποίος χρησιμοποιείτε και σήμερα σε μείζονες υποθέσεις, που όμως είναι γνωστό μέλο του...ΠΑΣΟΚ – και βέβαια μόνο παπάς δεν είναι)!
Οπως μας είπαν «γιατί ρωτούσαν όσους συνέλαβαν για ένα συγκεκριμένο όνομα κορυφαίου του ΠΑΣΟΚ...με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ;».
Και γιατί το θυμήθηκαν τώρα;
Τι ετοιμάζουν;
Η δε απόφαση του Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή να στείλει στη βουλή για επικύρωση την συμφωνία για τον νότιο αγωγό φυσικού αερίου που υπέγραψε με την Ρωσία (Β. Πούτιν) την ώρα που οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους στην Ρωσία, όλοι αντιλαμβανόμαστε τι...συναισθήματα δημιουργούνται στους Αμερικανούς....
Η συνέχεια του Ρεπορτάζ στα σχόλια...Στο i-reporter(
http://orfni.blogspot.com/2008/08/17.html)

Αναρτήθηκε από: σίβυλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: