Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ $$$$$$$$$$


ΚΑΛΟ απο: atsaranto



...ότι "τα κρουαζιερόπλοια δεν πιάνουν στον προβλήτα, επειδή ο λιμενάρχης δεν έχει βάλει δέστρες στο λιμάνι"! Ο κ. Γάσπαρος δήλωσε ακόμη στην εφημερίδα ΗΜΕΡΑ, ότι τα πλοία πληρώνουν τέλη ελλιμενισμού 25.000 ευρώ! (Ο Λιμενάρχης του απάντησε ότι "δεν ξέρει που βρίσκεται" γιατί τα πλοία πληρώνουν από 70 έως 300 ευρώ!) Αφού το φταίξιμο -που δεν δένουν τα κρουαζιερόπλοια εδώ και δεκαπέντε χρόνια στη Ζάκυνθο- είναι του Λιμενάρχη, προτείνουμε την άμεση τοποθέτηση δεστρών, όπως στη φωτογραφία.
Οι δέστρες θα πρέπει να έχουν απόσταση 2,3 μέτρα η μία από την άλλη, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για κολουάρ κολύμβησης. Επίσης, όσοι επιβάτες ξέρουν ισσοροπία θα μπορούν να περπατούν στα σκοινιά, αντί να περιμένουν τις λάντζες. Ακόμη, θα μπορούμε να απαιτούμε από τους καπετάνιους των πλοίων να πληρώνουν τα 25.000 ευρώ, που λέει ο Νομάρχης, αλλιώς δεν θα λύνουμε τους κάβους για να φύγουν.
Τέλος, η κατασκευή θα βοηθήσει και στην εξάλειψη της μάστιγας των αρουραίων, αφού τα τρωκτικά θα μπορούν να ανεβαίνουν από τους κάβους στα καράβια και θα φεύγουν μιά για πάντα από το νησί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: