Παρασκευή 15 Αυγούστου 2008

Γονυπετείς στην Τήνο‏...

.Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις και λατρείες είναι ελεύθερες σε όλα τα πολιτισμένα κράτη.Όμως, είναι θλιβερό το φαινόμενο της απαξίωσης των ανθρώπων που γονυπετείς κάνουν τη διαδρομή απο το λιμάνι της Τήνου μέχρι την Εκκλησία της Παναγίας.Παράλογες καταστάσεις που δεν έχουν καμμιά σχέση με την πίστη και την αξιοπρέπεια.
Κανένας Θεός δεν θέλει τα πλασματά του να υποφέρουν.
Ποιος μπορεί μέχρι σήμερα να πεί σ'αυτούς τους ανθρώπους ποιο είναι το σωστό;Σίγουρα όχι οι παπάδες.
Το μόνο που κάνουν είναι να διαιωνίζουν αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Εκμετάλλευση των ανθρώπων απο ανθρώπους και λατρεία των υλικών αγαθών.
Αν κάποτε μπορέσουν να δουν το σωστό,τα βιβλία της παραπλάνησης και του σκοταδισμού τόσων αιώνων θα καίγονται μέρες ίσως και μήνες απο αγανακτισμένους συνανθρώπους μας.
Συγκεντρωμένη όλη η
θρησκευτικοπολιτικοοικονομικη!!!

Εξουσία για να επανενισχύσει τον καταρρέοντα θρησκευτικό σκοταδισμό, εμπορευόμενη τη ΜΑΝΑ που για δυο χιλιάδες χρόνια βασανίζεται, ταπεινώνεται, στο όνομα μιας χαροκαμένης μητέρας.

Στόχος η ύπνωση, η χαύνωση, η υποτέλεια και τέλος η εκμετάλλευση του λαού.

Η ΜΑΝΑ στην υπηρεσία των καταπιεστών και στραγγαλιστών των τέκνων της.
ΥΓ. Δεν εκπροσωπώ καμμιά θρησκεία ούτε και αίρεση.Δεν επικαλούμαι βιβλία και χειρόγραφα κανενός παρά μόνο την ανθρώπινη λογική..!
Από :το www.paramagazo

1 σχόλιο:

Anonymous είπε...

fcznmalista tora katalava giati grafis toses malakies sto idio tema sto pres.gr nase kala me tis malakiesoy me diaskedases a pigene ke kamia bolta sti bila amalia exi kalo xorto ayti ti bdomada
enas ateos