Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Το Κίνημα ξεκινά πολιτική εξόρμηση !!!


Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ».

ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ 3Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

1. Η χώρα βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο. Είναι πλέον κοινή συνείδηση ότι η κυβέρνηση, διανύοντας τον έκτο χρόνο της, όχι μόνο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις, αλλά οξύνει τα προβλήματα. Στην δημοσιονομική κατάρρευση της χώρας καθώς και στον πρωτοφανή κατάλογο των υποθέσεων διαφθοράς αλλά και των πρωτόγνωρων μεθοδεύσεων συγκάλυψης και παραγραφής, ήρθε να προστεθεί η επανάληψη των καταστροφικών πυρκαγιών για να αποδειχθεί πόσο επιβλαβής για τον τόπο είναι η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

2. Κάθε μέρα που περνά με τη Ν.Δ. είναι μία μέρα χαμένη για τη χώρα. Κάθε μέρα αποδεικνύεται πόσο αληθινό και επείγον είναι το δίλλημα: «Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε».

3. Την ώρα που οι πολίτες προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τη δύσκολη καθημερινότητα που η κυβέρνηση δημιούργησε με την πολιτική της, δεν υπάρχει πρωθυπουργός, δεν υπάρχει κυβέρνηση. Το μόνο που απασχολεί τη σημερινή ηγεσία της χώρας είναι το πώς θα διαχειριστεί το λίγο χρόνο που της απομένει. Τα...σαιξπηρικού τύπου όμως διλήμματά του δεν είναι διλήμματα του πολίτη. Αφήνει παγερά αδιάφορη την κοινωνία η μετακίνηση προσώπων σε υπουργεία και η μεταξύ τους ανταλλαγή θέσεων. Γιατί το πρόβλημα πλέον είναι ο ίδιος ο σημερινός πρωθυπουργός και το μοντέλο εξουσίας που εκπροσωπεί.

4. Η ακυβερνησία πρέπει να σταματήσει τώρα. Η Ελλάδα δεν έχει άλλο καιρό για χάσιμο. Έξι χρόνια αρκετά γκρέμισαν. Είναι καιρός η Ελλάδα να μπει ξανά σε φάση δημιουργίας. Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «με την κρίση που όλοι μας περνούμε, οι πολίτες ζητούν τομές. Τομές που τους δίνουν την ευκαιρία, το δικαίωμα να έχουν λόγο, να συμμετέχουν». Στο ΠΑΣΟΚ είμαστε:

- αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κατεστημένο, που σταματά αυτή την πορεία των απαραίτητων αλλαγών, αλλαγών που είναι προς όφελος του πολίτη.

- έτοιμοι για ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης, μιας ανάπτυξης που είναι βιώσιμη, πράσινη, δίκαιη, κοντά στον πολίτη.

5. Στο πλαίσιο του πολιτικού μας σχεδιασμού ξεκινάμε, όπως κάθε χρονιά, με την πολιτική εκδήλωση για την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη. Πραγματοποιείται με ευθύνη των οργανώσεων της Αττικής στο Θησείο, την Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη στις 7μ.μ. με ομιλία του Προέδρου μας Γιώργου Α. Παπανδρέου. Στην υπόλοιπη Ελλάδα οι εκδηλώσεις ξεκινούν με ευθύνη των τοπικών ΝΕ το τριήμερο Παρασκευή 4 έως Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται τις προσεχείς εβδομάδες, με συμμετοχή μελών του Εθνικού Συμβουλίου.

Στο πλαίσιο αυτής της πρώτης πανελλαδικής εξόρμησης, πέραν της κεντρικής ομιλίας διοργανώνονται ανάλογα με τις επιμέρους ανάγκες και δυνατότητες και άλλες πολιτικές δράσεις ή επισκέψεις

6. Με αποφασιστικότητα, επίγνωση της ευθύνης μας απέναντι στο λαό, ενωμένοι στην πρόκληση να αλλάξουμε πορεία στη χώρα, ξεκινάμε με την κεντρική εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη και την πολιτική μας εξόρμηση στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: