Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

"Δώστε μαζί μας τη μάχη, " 



Γενική Ενημέρωση

"Όλοι μας αισθανόμαστε ότι η πορεία της πατρίδας μας βρίσκεται σήμερα σε ένα μεταίχμιο. Ότι παλιές συνήθειες, παραγωγικές δομές, συμπεριφορές δεν μπορούν πια να σταθούν μπροστά στα μεγάλα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας. Και ότι χρειάστηκαν μόλις πεντέμισι χρόνια για να ακυρωθούν επιτεύγματα που χτίστηκαν μεθοδικά, με κόπο και θυσίες του ελληνικού λαού.

Σήμερα χρειαζόμαστε μια πολιτική, οικονομική, κοινωνική και ηθική ειρηνική επανάσταση. Μια δημιουργική έκρηξη, που θα φέρει στην επιφάνεια τη δυναμική μιας κοινωνίας η οποία ασφυκτιά στο τέλμα και θα της δώσει ξανά προοπτική, αισιοδοξία και ελπίδα. Ένα μεταρρυθμιστικό κύμα που θα σαρώσει τη διαφθορά, θα χτίσει ένα πολιτικό σύστημα διαφάνειας και εμπιστοσύνης, θα σπάσει αγκυλώσεις και γραφειοκρατίες, θα ανορθώσει το κοινωνικό κράτος, θα γκρεμίσει αναχρονιστικές και κρατικοδίαιτες ολιγαρχικές δομές, θα απελευθερώσει τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και θα τους δώσει καινούργιο προσανατολισμό."


Έτσι ξεκινάει το άρθρο του Γιώργου Παπανδρέου που δημοσιεύθηκε χθες στο ΒΗΜΑ της Κυριακής



Στις 4 Οκτώβρη, η κάλπη πρέπει να δώσει τη δύναμη που είναι αναγκαία για να βγάλουμε τη χώρα από το τέλμα και το αδιέξοδο. Όπως είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη, "Δώστε μαζί μας τη μάχη, ως την τελευταία στιγμή, άνθρωπο τον άνθρωπο, σπίτι με σπίτι, ψήφο με ψήφο. Με αισιοδοξία, αλλά χωρίς κανένα εφησυχασμό.

Λιγότερο από 7 μέρες έχουν απομείνει. Ο καθένας από εμάς θα κάνει την διαφορά. Εσύ, θα κάνεις την διαφορά. Αν γνωρίζεις κάποιον που είναι ακόμη αναποφάσιστος, προώθησέ του αυτό το email. Είναι σημαντικό.


pasok webteam,

Δεν υπάρχουν σχόλια: