Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Καμία ανοχή στα σκάνδαλα από το ΠΑΣΟΚ !!!

Ο Δ. ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ




















«Τα φαινόμενα διαφθοράς δεν πρόκειται να εξαλειφθούν. Όμως, εκείνο που διαφοροποιεί το ΠΑΣΟΚ από τη Νέα Δημοκρατία είναι ότι δε θα υπάρξει κανένας δισταγμός και καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα», τονίζει με έμφαση στην «Η.τ.Ζ.» ο Δημήτρης Βαρβαρίγος, ο οποίος διεκδικεί, για τρίτη φορά, τη βουλευτική έδρα.
Ο βετεράνος της πολιτικής σκηνής του τόπου μας επισημαίνει ότι πρέπει να επανακτηθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πολιτικό μας σύστημα και να υπάρξει αυτονομία της πολιτικής από τα συμφέροντα, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι το κράτος πρέπει να λειτουργήσει με διαφάνεια, εντιμότητα, αξιοκρατία και δικαιοσύνη.
Σε ό,τι αφορά τις προτεραιότητές του για τη Ζάκυνθο, ο κ. Βαρβαρίγος αναφέρει ότι εστιάζονται στην επίλυση του προβλήματος του νερού, στη στελέχωση των υπηρεσιών του νησιού μας, στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και στην αποκατάσταση του σχολικού συγκροτήματος του Αγίου Κηρύκου.

Συνέντευξη στην Ντιάνα Χαϊκάλη – Χειμαριού

EΡ.: Είστε υποψήφιος για τρίτη συνεχή φορά, το 2004, το 2007 και στην αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου. Υπάρχει κάτι διαφορετικό σ’ αυτές τις εκλογές από τις προηγούμενες; Αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα προβλήματα;
ΑΠ.:
Σαφώς, τα χαρακτηριστικά αυτών των εκλογών είναι εντελώς διαφορετικά από των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Το 2004, δώσαμε τη μάχη με το κόμμα μας να βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με τη σημερινή της ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ ήταν λαβωμένο, χαμένο από την πολυετή άσκηση εξουσίας, με τεράστια εσωτερικά προβλήματα. Τότε, το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούσε να καταρτίσει συνδυασμούς, όπως σήμερα η ΝΔ. Εκείνη την περίοδο, συμμετείχα στην εκλογική μάχη, κατόπιν αιτήματος της βάσης και της ηγεσίας του κόμματός μου, γιατί δεν μπορούσε να συγκροτηθεί το ψηφοδέλτιο. Βέβαια, σ’ αυτές τις εκλογές, οι συνθήκες είναι αντιστραμμένες, γιατί το ΠΑΣΟΚ έρχεται και η ΝΔ αποχωρεί, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει, σήμερα, τα ίδια προβλήματα που υπήρχαν στο ΠΑΣΟΚ το 2004.
Στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2004 και του 2007 ο Συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ έδωσε, ενωμένος, την εκλογική μάχη, χωρίς κανένα εσωτερικό πρόβλημα.
Είμαστε ένα δυνατό και ενωμένο μπλοκ και ο αντίπαλος ήταν απέναντι, γι’ αυτό κερδίσαμε την έδρα, παρά το γεγονός ότι χάσαμε την Κυβέρνηση.
Σ’ αυτές τις εκλογές, περιέργως, έχω δεχθεί έναν πόλεμο λάσπης, ο οποίος μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ έρχεται στην εξουσία.
Οι κύκλοι εκείνοι, που θέλουν να διαχειριστούν την εξουσία για δικό τους όφελος, έχουν αρχίσει να μου επιτίθενται, με εντελώς ελεεινό και άθλιο τρόπο, καθώς και με συκοφαντικές αναφορές στο πρόσωπό μου.
Βέβαια, ο τόπος μας είναι μικρός και η ιστορία τού καθενός από εμάς είναι γνωστή.
Πιστεύω ότι η κοινωνία θα τους δώσει την απάντηση, όπως την έδωσε και τις προηγούμενες φορές.


ΑΠΟ:ΗΜΕΡΑ

1 σχόλιο:

σίβυλλα είπε...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/09/blog-post_3747.html