Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Απάντηση ΠΑΣΟΚ















Πάλι αδιάβαστοι πιάστηκαν
στη Νέα Δημοκρατία.
Άλλη μια γκάφα προστίθεται στις προηγούμενες. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνουν στους Έλληνες πολίτες ότι τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, οι δανειολήπτες, απλώς δεν τους ενδιαφέρουν. Νοιάζονται μόνο για τις Τράπεζες και για τους ισολογισμούς τους. Και βέβαια, κινδυνολογούν συνεχώς, ασύστολα και εντελώς ανεύθυνα», απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

«Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τη ρύθμιση των χρεών υπερχρεωμένων νοικοκυριών τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση από τον Απρίλιο του 2009. Σε αυτή τη δημόσια διαβούλευση συμμετείχαν φορείς όπως η ΟΚΕ, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, η Τράπεζα της Ελλάδος, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και βέβαια και η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών. Κανένας φορέας δεν εξέφρασε αντίρρηση επί της αρχής για την εισαγωγή της πρότασης νόμου. Και είναι λογικό. Είναι μια υπεύθυνη πρόταση, μετρημένη, που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά, με κανόνες και με προϋποθέσεις. Είναι ένα πλαίσιο νομικό που υπάρχει στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε.», ανέφερε ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

«Η Νέα Δημοκρατία μας ζητά σήμερα να δώσουμε, όπως το λένε, συγκεκριμένες απαντήσεις. Εμείς τις δώσαμε, εδώ και μήνες», σχολίασε, τονίζοντας ότι «πραγματικό ερώτημα είναι άλλο. Γιατί η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση δεν έκανε κάτι για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: