Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ.


ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!


ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΧΘΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


Κατάπτυστο σποτάκι προβάλει από σήμερα η Ν.Δ. Αμφισβητεί εμμέσως πλην σαφώς τον πατριωτισμό του Γιώργου Παπανδρέου στα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Διατυπώνεται το άθλιο ερώτημα «Τι πρόβλημα έχει ο κ. Παπανδρέου με τα στρατηγικά ανοίγματα της Ελλάδας στη Ρωσία;», με αναφορά στον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη.

Κρύβουν χυδαία την ξεκαθαρη απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου όταν ρωτήθηκε στη Δ.Ε.Θ. για το θέμα του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη: «Κατ' αρχήν, να ξέρετε ότι εμείς ήμασταν η κυβέρνηση, που ξεκίνησε τον Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη. Και φαίνεται ότι θα είμαστε εμείς η κυβέρνηση, που θα ολοκληρώσει τον Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη. Άρα, λοιπόν, είναι βούλησή μας να προχωρήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαπραγματευόμαστε συνεχώς κατά τη διάρκεια της εφαρμογής των συμφωνιών, διότι πράγματι ήταν μια λεόντεια συμφωνία υπέρ τρίτων, και όχι υπέρ της ελληνικής πλευράς. Άρα, λοιπόν, διαπραγμάτευση για τα συμφέροντα της χώρας. Και έθεσα ένα ακόμα ζήτημα όταν μίλησα στην Αλεξανδρούπολη, που είναι πολύ σημαντικό για την περιοχή, την περιβαλλοντική προστασία. Είναι ένας τόπος ομορφότατος, είναι ένας τόπος πράσινος, είναι ένας τόπος με βιοποικιλότητα, πρέπει να προστατευθεί. Αυτά είπα».

Φαίνεται ότι κάποιοι στην κυβέρνηση έχουν πρόβλημα με μία Ελλάδα που συνεχώς διεκδικεί την ευρύτερη διασφάλιση των συμφερόντων της. Δεν αντιλαμβανονται ακομα το "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες".

Η αμφισβήτηση του πατριωτισμού των πολιτικών αντιπάλων είναι το έσχατο κατάντημα του πανικού τους. Είναι καταφυγή στις πιο μαύρες σελίδες της δεξιάς, που όλοι ελπίζαμε ότι έχουν αφήσει οριστικά στο παρελθόν.

Δυστυχώς ο κ. Καραμανλής επιλέγει να αποχωρήσει μέσα στη αισχύνη της πιο άθλιας συκοφαντίας.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: