Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Προσκλητήριο προς όλους τους Έλληνες !!!

Έχουμε πάθος για

την Ελλάδα,

όχι για καρέκλες"


















Προσκλητήριο προς όλους τους Έλληνες για "συστράτευση, προκειμένου να βγει η Ελλάδα από την παρακμή και να μπει στο δρόμο της δημιουργίας, της ανάπτυξης και της ελπίδας" απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου από τα Γιάννενα. "Δεν έχουμε πάθος για την εξουσία και τις καρέκλες, αλλά πάθος για την Ελλάδα που ξυπνάει για να αλλάξει την πορεία της χώρας" ήταν η φράση με την οποία "άνοιξε" την ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παπανδρέου συνόδευσε την πρόσκλησή του με άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι "απογοητεύτηκαν από την κυβέρνηση τα τελευταία έξι χρόνια" και με αυστηρή προειδοποίηση προς στελέχη του κινήματος τα οποία "ράβουν κοστούμια εξουσίας" τα οποία, όπως είπε, θα μείνουν στην ντουλάπα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε ειδική αναφορά δυο φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή. Χαρακτηριστικά μάλιστα ανέφερε ότι θυμάται την εποχή, που ως φοιτητής την δεκαετία του '70, επισκεπτόταν στα Γιάννενα τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Γ. Παπανδρέου ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι "δεν έχουμε πάθος για την εξουσία και τις καρέκλες, αλλά πάθος για την Ελλάδα που ξυπνάει για να αλλάξει την πορεία της χώρας". Ζήτησε από τους Γιαννιώτες "ψήφο εμπιστοσύνης και αυτοδυναμίας για να αλλάξουν τα πράγματα, όπως έχουν διαμορφωθεί σήμερα" και τα οποία "οδήγησαν τη χώρα στην παρακμή που ζούμε όλοι".

2 σχόλια:

Zonianos είπε...

Και ποιος μου εγγειαται εμενα οτι αυτα που υποσχεται ο Γιωργος δεν ειναι απλα και μονο ΔΗΜΑΓΩΓΙΕΣ ??
Δεν νομιζω οτι πρεπει να υπενθυμισω εγω οτι η Οικογενεια ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ειναι η κατεξοχην ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ Οικογενεια!!
(Εξου και η Εκκφραση...ΠΑΠΑΤΖΗΣ!!)
Το παρελθον μας το εχει διδαζει ΕΠΑΝΗΛΛΗΜΕΝΑ!!!!
Κατα Μαννα κατα Κυρη κατα Γιο και Θυγατερα δεν λεει και ο...θυμοσοφος
Ελληνικος Λαος??

Anonymous είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ . ΓΙΑΤΙ ΔΥΝΤΡΟΦΟΙ . ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ Η ΚΡΟΑΤΙΑ ΤΟ ΤΟΛΜΙΣΑΝ .