Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ



ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

1. Ο περιοδεύων θίασος ΟΝΝΕΔιτών που ακολουθεί τον απερχόμενο πρωθυπουργό όπου κι αν μιλάει, από τα Μέγαρα μέχρι τα Ιωάννινα, σε λογική οπαδού-χούλιγκαν, ξεσπάθωσε χθες εναντίον του Γ. Παπανδρέου αποκαλώντας τον σε συνθήματα «Αμερικάνο». Ο κ. Καραμανλής, αντί να τους ζητήσει να σταματήσουν τα συνθήματα, έκανε πώς δεν άκουσε, όπως ακριβώς και ο κ. Βουλγαράκης πριν λίγα χρόνια, όταν τα ίδια - είμαστε σίγουροι - «μπουμπούκια» καθύβριζαν χυδαία, ενώπιόν του, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

2. Δεν έχει πάτο η κατάντια τους. Ο κ. Καραμανλής, αντί να φύγει με αξιοπρέπεια, επιλέγει να αποχωρήσει μέσα στη αισχύνη της πιο άθλιας ακροδεξιάς συκοφαντίας.

3. Η καλύτερη απάντηση σε όλη αυτή την αθλιότητα ήλθε από τον ίδιο τον Γ. Παπανδρέου στη χθεσινή του συνέντευξη στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»:«Απαντώ ότι και τον πατέρα μου τον εμφάνιζε η δεξιά ως πράκτορα της Αμερικής, και από εκεί και πέρα ο καθένας ξέρει την ιστορία.»

1 σχόλιο:

Τάσος είπε...

Φίλε μου, δεν θέλω να σου χαλάσω το όραμα που έχεις για τα πιστεύω σου..Η αλήθεια όμως, η ωμή πραγματικότητα, δεν έχει καμμια σχέση με αυτά που εδώ στην Ελλαδίτσα μας θεωρούμε ως αξίες στα πολιτικά πράγματα.. Ένα μόνο να συγκρατήσεις..Άπό τη μεταπολίτευση ως τώρα, χωρίς καμμια εξαίρεση, όλοι όσοι περασαν, ότι και αν μας έταξαν, όσο και αν μας παραμύθιασαν, ήταν είναι και θα είναι πελάτες των ίδιων διεθνών τραπεζών. Από αυτές τις συναλλαγές τους εξαρτόμαστε και όχι από αυτα που λενε στα μπαλκόνια.. Ψάξε αν θελεις (γιατί είναι όλα δημοσιευμένα στον διεθνη τυπο) και θα διαπιστώσεις πως ποτέ μεχρι τώρα δεν υπήρξε μια ευνοική περίοδος για τη χωρα μας..Και όσο εμεις πιστεύουμε αυτά που θέλουν, τόσο δεν θα υπάρξει ποτέ κατι διαφορετικό, μέχρι να ζητήσουν αυτοί οι Οίκοι να μας αγοράσουν για να ξεχρεώσουμε..(κάτι που αρχίζει και συζητιέται απο ΟΛΟΥΣ). Καλή σου μέρα.