Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Με ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση!

Επιστρέφει η Εθνική Τράπεζα

στο ελληνικό κράτος,

Εκτός απο το "ολιγομελές" υπουργικό συμβούλιο (στο οποίο θα υπάρχουν και αρκετοί εξωκοινοβουλευτικοί και γυναίκες) που σχεδιάζει ο Γ.Παπανδρέου εαν κερδίσει με αυτοδυναμία τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, ίσως η πιο εντυπωσιακή του κίνηση σε επίπεδο οικονομίας να είναι η επάνοδος της Εθνικής Τράπεζας υπο τον έλεγχο του κράτους!
Πιο συγκεκριμένα,
πληροφορίες του I-R αναφέρουν οτι ναι μεν στο σπίτι του ηγετικού στελέχους της Eurobank (συμφερόντων Λάτση) Ν.Καραμούζη έγινε ένα δείπνο - που πήρε μεγάλη έκταση τότε και αναπαράγεται και τελευταία πάλι απο το "Βήμα" και άλλους - με διάφορους οικονομικούς παράγοντες του τόπου (και επιχειρηματίες), αλλά όπως λένε συνεργάτες του Γ.παπανδρέου "δεν σηματοδοτεί παρα μόνο τη διάθεση του Γιώργου όταν αναλάβει τα ηνία της χώρας να παράγει νέο πλούτο και επίσης δεν σηματοδοτεί προθέσεις αξιοποίησης τους σε κρατικές θέσεις". Γιατί ακούστηκε οτι ο Ν.Καραμούζης προορίζεται για τη θέση του διοικητή της Εθνικής Τράπεζας.
Περισσότερο και απο τα ονόματα - και με δεδομένο οτι αυτη τη στιγμή επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του ΠΑΣΟΚ είναι η Λούκα Κατσέλη - σημασία έχει η απόφαση του ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει η Εθνική ως τραπεζικό εργαλείο του κράτους. Και ενδεχομένως το όνομα που θα την αναλάβει να είναι σήμερα στον στενό πυρήνα των συνεργατών του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Από : i-Rporter

1 σχόλιο:

Anonymous είπε...

^ Ποιος πρότεινε την τετ-α-τετ τηλεοπτική αναμέτρηση Καραμανλή- Παπανδρέου. Ο Βενιζέλος;

Εδώ λέμε σύντροφοι να μιλήσει καναδυό φορές και ει δυνατόν από video και σεις τον οδηγείτε στην αυτοχειρία;

Πείτε κι ότι θα πάει στο στούντιο με ποδήλατο, να το σιγουρέψω ότι τον έχετε για καθάρισμα.


^ Πλέον ελπίζω μόνο στο Γιώργο. Να μου κάνει τη χάρη και να επαναφέρει Κίμωνα Κουλούρη.


^ Οι σύντροφοι που πανηγυρίζουν για την αποχώρηση Αλαβάνου είναι βέβαιοι ότι πρέπει να χαρούν;
Και δεν μιλάω για τους συντρόφους στο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Προφανέστατα επίσης δεν μιλάω και για τους συντρόφους του ΛΑΟΣ.


^ Η αλαζονεία απαγορεύεται στο νέο ΠΑΣΟΚ γράφει σε βαρυσήμαντη ανάλυσή του στο Πρώτο Θέμα ο διευθυντής του STAR Σταμάτης Μαλέλης

Οι Πετρούλες επιτρέπονται;