Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ !!!

"Εγερτήριο

των δημιουργικών

δυνάμεων"

"Ηρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω την παρακμή και να βάλουμε τη χώρα σε πορεία εθνικής ανάτασης, ήρθε η ώρα να σημάνουμε εγερτήριο όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου που διψάνε να ξαναδούν αυτή τη χώρα να προοδεύει και να πρωταγωνιστεί" είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, στην του ομιλία στην Αλεξανδρούπολη

."Ο τόπος δεν σηκώνει πλέον ηγεσίες που κρύβονται στα δύσκολα, φυγομαχούν μπροστά στα προβλήματα και οι οποίες μας οδήγησαν σε οικονομική, κοινωνική, πολιτική και ηθική παρακμή και τώρα ζητάνε και τα ρέστα" είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι "εμείς ζητάμε την ευθύνη να βγάλουμε την Ελλάδα από το τέλμα, στις 4 Οκτώβρη ζητάμε ψήφο εμπιστοσύνης, ψήφο αυτοδυναμίας στο ΠΑΣΟΚ"

.Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να συγκρουστεί "με κάθε αντίληψη και κατεστημένο που κρατά τον τόπο πίσω" υπογραμμίζοντας ότι "δεν χρωστάμε σε κανένα, λογοδοτούμε μόνο στο λαό".


Από : nooz.gr

1 σχόλιο:

Anonymous είπε...

^ Ποιος πρότεινε την τετ-α-τετ τηλεοπτική αναμέτρηση Καραμανλή- Παπανδρέου. Ο Βενιζέλος;

Εδώ λέμε σύντροφοι να μιλήσει καναδυό φορές και ει δυνατόν από video και σεις τον οδηγείτε στην αυτοχειρία;

Πείτε κι ότι θα πάει στο στούντιο με ποδήλατο, να το σιγουρέψω ότι τον έχετε για καθάρισμα.


^ Πλέον ελπίζω μόνο στο Γιώργο. Να μου κάνει τη χάρη και να επαναφέρει Κίμωνα Κουλούρη.


^ Οι σύντροφοι που πανηγυρίζουν για την αποχώρηση Αλαβάνου είναι βέβαιοι ότι πρέπει να χαρούν;
Και δεν μιλάω για τους συντρόφους στο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Προφανέστατα επίσης δεν μιλάω και για τους συντρόφους του ΛΑΟΣ.


^ Η αλαζονεία απαγορεύεται στο νέο ΠΑΣΟΚ γράφει σε βαρυσήμαντη ανάλυσή του στο Πρώτο Θέμα ο διευθυντής του STAR Σταμάτης Μαλέλης

Οι Πετρούλες επιτρέπονται;