Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

ΑΝΤΕ ΣΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!



Ενας αρχιεπίσκοπος και 38 δεσποτάδες στον Αγιο Διονύση!

Τόσους Δεσποτάδες ούτε στο…

Παράδεισο δεν θα βρούμε…
Ωρέ!

κουρλαθήκανε μονοτάρως οι Ζακυνθινοί;



Όπως διαβάζουμε σε ζακυνθινές ηλεκτρονικές εφημερίδες και blogs 32 δεσποτάδες (38 τελικά σύμφωνα με δημοσιευμα του http://press-gr.blogspot.com/) και ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου συμμετείχαν στους εορτασμούς του Αγίου Διονυσίου!
Το ίδιο Blog αναφέρει ότι ο μητροπολίτης Ζακύνθου έπαθε ατύχημα την ώρα της λειτουργίας, έσπασε το πόδι του ([πατοις με πατώσε η κατάσταση δηλαδή) και δεν ακολούθησε τη λιτανία. Τέτοιο πράμα δεν έχει ματαγίνει στη Ζάκυνθο και κανείς δεν ξέρει το λόγο αυτής της σπατάλης. Τόσο δε έχουν στουπίρει οι Ζακυνθινοί από τη λαμπρότητα των δεσποτάδων που δεν είδαν ολόκληρο Υπουργό Υγείας!


Σε καμία από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται δεν εμφανίζεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Μεγάλο χουνέρι από τσου Ζακυνθινούς ο Υπουργός;


Μωρέ καλά να πάθει!


Γιατί αν ερχόταν στη Κεφαλονιά , εμείς θα τον κάναμε πρωτοσέλιδο χαμόγελο – golgate!
Χαμένος στο πλήθος και άφαντος από τους δημοσιογραφικούς φακούς και ο βουλευτής μας Αλέξανδρος Παρίσης που εκπροσωπούσε τη Νέα Δημοκρατία. Τον μόνο πολιτικό που είδαμε σε φωτογραφία τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ειναι τον αρχηγό του ΛΑΟΣ κ. καρατζαφέρη.
Καλά τα καταφέρανε οι Ζακυνθινοί! Θάψανε για τα καλά τσους κυβερνητικούς!!

Εμείς όλο ρεφεράντζες και προσκυνώ είμαστε με τσου επισήμους αλλά χαϊρι δεν είδαμε από δαύτους.



απο:kefalonia press

2 σχόλια:

σίβυλλα είπε...

Facebook – πολιτικοί και πολιτική Face book: Σεξ με αντάλλαγμα ψήφους
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/08/facebook_25.html

Η γνωστή βελγίδα πολιτικός Tania Dervaux,
πρόσφερε από το Face book μια πίπα ή έναν αυνανισμό από την ίδια,
με αντάλλαγμα την ψήφο!
Facebook: μια ακόμη αμερικανική μόδα-μανία (;) έχει κυριεύσει τη πολιτική ζωή πολλών χωρών.
Στις ΗΠΑ, χώρα πρωτοπόρα σε τέτοιου είδους «παιχνίδια» (;), το «πράγμα»[1] πάει καλά…
Ο υποψήφιος των δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο, ο κ. Barack Obama είναι ο περισσότερο λαοφιλής πολιτικός στο Facebook, αφού συγκεντρώνει περίπου 865.000 “φίλους”.
Βέβαια, μιλώντας για αυτή το «πράγμα» στο social network, πρέπει να κάνουμε ορισμένες απλοϊκές σκέψεις, αφού εμείς δεν είμαστε ούτε αμερικανάκια, ούτε πολιτικοί και ζούμε σε μια υπέροχη μεσογειακή-βαλκανική-ευρωπαϊκή χώρα.
Στη ζωή – κι όχι στην εικονική πραγματικότητα – όταν ανταλλάσουμε μια επισκεπτήρια κάρτα (προσωπική ή επαγγελματική) με κάποιο άτομο, συνηθίζουμε να συστηνόμαστε ο ένας στον άλλον, για το ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και να προσθέτουμε το λόγο που μας ωθεί στο να συστηθούμε.
Αυτοί οι τρόποι συμπεριφοράς εμφανίζονται και στο εικονικό «πράγμα» (Facebook), απλά δεν αιτιολογούν το γιατί δημιουργούμε μια «εικονική σχέση».
Θα μεταφέρω μια προσωπική εμπειρία-παράδειγμα-μαρτυρία. Προσφάτως έλαβα από επώνυμο πολιτικό ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που με προσκαλούσε να γίνω «φίλος» του στο «πράγμα». Παρά τη μεγάλη τιμή που ένιωσα, αφού μια τέτοια πολιτική προσωπικότητα με προσκαλούσε να γίνω φίλος του, αποφάσισα να μην κάνω Facebook κι ας «χάσω» τη μεγάλη ευκαιρία να συσφίξω εικονική «φιλία» με έναν πολιτικό ηγέτη.
Μήπως είμαι σνομπ;
Βέβαια, ο απίστευτος αριθμός των εικονικών φίλων, που συνέλλεξε ο γερουσιαστής από το Ιλινόις, δείχνει τη σημασία που έχει στη ζωή των αμερικανών το «πράγμα» και μπορεί να συγκινεί τους έλληνες πολιτικούς.
Στην Ελλάδα το «πράγμα» έχει κατακτήσει μικρά παιδάκια, μοντέλες, τηλεπαρουσιαστές, αλλά κυρίως τους πολιτικούς μας και κόμματα!
- Κωνσταντίνος Καραμανλής:
http://www.facebook.com/pages/Konstantinos-Karamanlis/33000632352
1,051 φίλους
- Γιώργος Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ (!):
http://www.facebook.com/pages/63661884/17484026282
http://apps.facebook.com/causes/28151?m=de095
- Αλέξης Τσίπρας
http://www.facebook.com/pages/Alexis-Tsipras/12224403053
2,653 φίλους
κι έμαθα ότι «Πρωτοπόρος στον τομέα αυτό είναι φυσικά ο George Papandreou, ο οποίος ως γνωστόν είναι φανατικός ιντερνετάκιας και hi tech freak! Τον λογαριασμό του στο Facebook τον διαχειρίζεται αυτοπροσώπως και όποτε έχει ελεύθερο χρόνο απαντάει σε μηνύματα και κάνει νέους φίλους. Οι φίλοι του αυτή τη στιγμή ανέρχονται στους 2.850»:
(http://blog85100.blogspot.com/2008/05/facebook.html)
Κι είδα με τα μάτια μου να έχουν πολλούς «φίλους», μεταξύ αυτών νεογέννητα μωρά, σίγουρα από τους μωρούς γονείς.
«Ένα σκουπίδι που απλά μεσολαβεί ανάμεσα στις ανθρώπινες σχέσεις»
(http://vision-or-normality.blogspot.com/2008/02/facebook.html).
Κι όλα αυτά με την ανεργία στα ύψη, τους μισθούς πείνας, τη φτώχεια χωρίς περιορισμούς, την περιθωριοποίηση, τη νέο-δεξιά στην κυβέρνηση, τα κοσμικά νησιά γεμάτα από πολιτικούς, να κάνουν πλούσιες διακοπές...

Βέβαια έχουμε και την προχωρημένη πολιτική δράση του «πράγματος»
Face book: Σεξ με αντάλλαγμα ψήφους;
Στο Bέλγιο, η γνωστή πολιτικός (Partito Nazionale Fiammingo) κυρία Tania Dervaux, πρόσφερε από το Face book (κι εδώ το βλέπετε: http://www.nee-antwerpen.be/), μια πίπα ή έναν αυνανισμό από την ίδια, με αντάλλαγμα την ψήφο!
Αφού τα αμερικανάκια μας κατακτούν με αηδίες, λέτε ν’ αργήσει να φθάσει η μόδα του Βελγίου και σ’ εμάς;

[1] Ας ονομάσουμε έτσι την μόδα που κατάκτησε τα παιδάκια, τους έφηβους, επικίνδυνους παιδεραστές και τώρα τους πολιτικούς. Μια «μόδα» που, ανάμεσα σ’ όλα, μειώνει τους οικονομικούς προϋπολογισμούς της Cia (κάτι είναι κι αυτό).

Anonymous είπε...

http://athriskos.gr/