Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Στη ΝΔ δε θέλει κανείς,


Στο ΠΑΣΟΚ θέλουν όλοι...
Συνωστισμός υποψηφίων κάτω από τον πράσινο ήλιο!
Ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ανακοίνωσε τις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, με το πρόσχημα της αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης, η οποία οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στην άσκηση της πολιτικής που εφάρμοσε η κυβέρνησή του από το 2004 έως σήμερα, αιφνιδιάζοντας όλα τα κόμματα, συμπεριλαμβανομένης και της Νέας Δημοκρατίας.
Η χώρα έχει εισέλθει, από χθες το πρωί, επισήμως, σε προεκλογική «τροχιά», ενώ επικρατεί «πυρετός» στα κομματικά επιτελεία για την ανάδειξη των υποψηφίων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά τους.


Στα καθ’ ημάς, δηλαδή στην «Ωραία και μόνη Ζάκυνθο», η ανακοίνωση των εκλογών βρήκε τη Νέα Δημοκρατία σε κατάσταση «λειψανδρίας», δεδομένου ότι ουδείς ενδιαφέρεται να δώσει τη μάχη υπό το «γαλάζιο λάβαρο», αφ’ ης στιγμής είναι βέβαιη η ήττα του κυβερνώντος κόμματος,

Εν αντιθέσει με το ΠΑΣΟΚ, όπου τώρα που διαφαίνεται η «ανατολή» του «πράσινου ήλιου» στην εξουσία γίνεται «λιστομαχία» για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του κόμματος, με δεδομένη, μέχρι στιγμής.

Μόνο την υποψηφιότητα του Δημήτρη Βαρβαρίγου, για τον οποίο η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» έγραψε ότι «θεωρείται ισχυρή η υποψηφιότητα του νυν Βουλευτή και οποιαδήποτε άλλη υποψηφιότητα θα συμπληρώσει, απλώς, το ψηφοδέλτιο».

Απο:ΗΜΕΡΑ

1 σχόλιο:

Anonymous είπε...

^ Ποιος πρότεινε την τετ-α-τετ τηλεοπτική αναμέτρηση Καραμανλή- Παπανδρέου. Ο Βενιζέλος;

Εδώ λέμε σύντροφοι να μιλήσει καναδυό φορές και ει δυνατόν από video και σεις τον οδηγείτε στην αυτοχειρία;

Πείτε κι ότι θα πάει στο στούντιο με ποδήλατο, να το σιγουρέψω ότι τον έχετε για καθάρισμα.


^ Πλέον ελπίζω μόνο στο Γιώργο. Να μου κάνει τη χάρη και να επαναφέρει Κίμωνα Κουλούρη.


^ Οι σύντροφοι που πανηγυρίζουν για την αποχώρηση Αλαβάνου είναι βέβαιοι ότι πρέπει να χαρούν;
Και δεν μιλάω για τους συντρόφους στο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Προφανέστατα επίσης δεν μιλάω και για τους συντρόφους του ΛΑΟΣ.


^ Η αλαζονεία απαγορεύεται στο νέο ΠΑΣΟΚ γράφει σε βαρυσήμαντη ανάλυσή του στο Πρώτο Θέμα ο διευθυντής του STAR Σταμάτης Μαλέλης

Οι Πετρούλες επιτρέπονται;