Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2009

Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι !!!

Μαζική συμμετοχή

στα πανεργατικά

συλλαλητήρια στη

Θεσσαλονίκη

Μαζική συμμετοχή στα πανεργατικά συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη by PIAZZA del POPOLO.
Τα κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικονομία και η κοινωνία με την θέση των εργαζομένων να δυσκολεύει μέρα με τη μέρα οδήγησε σε μαζική συμμετοχή στα πανεργατικά συλλαλητήρια και στις πορείες των συνδικάτων, σωματείων και οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.
Για το μεγαλύτερο πανεργατικό Συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ - ΕΚΘ που έγινε ποτέ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μιλά η ΓΣΕΕ. «Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, καταγγελίας, ανατροπής των αντεργατικών και αντικοινωνικών πολιτικών που εφαρμόζονται σε βάρος των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων και ιδιαίτερα οικονομικών ασθενέστερων».
Με τα Συνδικάτα να ξεκαθαρίζουν ότι δεν πληρώνουμε τα σπασμένα της κρίσης και της κυβερνητικής πολιτικής, επικράτησαν συνθήματα που στρέφονταν κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.
Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι απ’ όλους τους κλάδους και χώρους διαδήλωσαν και διαμαρτυρήθηκαν για την έκρηξη της ανεργίας, της αποβιομηχάνισης, της εγκατάλειψης της Βόρειας Ελλάδας που προκάλεσε η ασκούμενη πολιτική.
Ωστόσο δεν αποφεύχθηκαν τα επεισόδια από τους θερμόαιμους, που προχώρησαν σε υλικές ζημιές με τις κάμερες και τα ATM των τραπεζών να έχουν την τιμητική τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: