Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Φυλάσσοντας τα νώτα του !

Προειδοποίηση στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ότι είναι αποφασισμένος να μην αφήσει χωρίς συνέπειες φαινόμενα αλαζονείας, ανευθυνότητας και μη ηθικές ενέργειες και συμπεριφορές, απηύθυνε χθες ο Γ. Παπανδρέου.

Ο Γ. Παπανδρέου μίλησε με σκληρή γλώσσα για τα φαινόμενα αλαζονείας και διαφθοράς, στο χθεσινό Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Ο Γ. Παπανδρέου μίλησε με σκληρή γλώσσα για τα φαινόμενα αλαζονείας και διαφθοράς, στο χθεσινό Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ Θέλησε με αυτό τον τρόπο να διαχωρίσει τη δικη του στάση ως πρωθυπουργού, αν εκλεγεί, από τον τρόπο με τον οποίο ο Κ. Καραμανλής ανέχθηκε στη δική του κυβέρνηση τέτοια φαινόμενα...

«Οσοι νομίζουν πως δήθεν εν ονόματι του Κινήματος μπορούν να ράβουν κοστούμια εξουσίας κακώς κάνουν, θα τους μείνουν στην ντουλάπα...», είπε μιλώντας στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και τόνισε:

Τερματίζεται

«Αν κάποιος αποδειχθεί στο μέλλον πως δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, να γνωρίζει πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν συμβιβάζεται, δεν συγκαλύπτει, δεν εκβιάζεται δεν συμβιβάζεται. Αυτή η κατάντια που έζησε η χώρα, αυτή η προσβολή στους Ελληνες τερματίζεται οριστικά και αμετάκλητα».

Παράλληλα υποστήριξε ότι θα συγκρουσθεί με συμφέροντα και κατεστημένα για το καλό της χώρας.

Από:Enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: