Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Η κυβέρνηση κατέρρευσε ???

"Η Ελλάδα δεν μπορεί

να περιμένει"


"Η κυβέρνηση κατέρρευσε κάτω από το βάρος των αδιεξόδων που η ίδια δημιούργησε" δήλωσε μετά την προκήρυξη εκλογών από τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, δίνοντας το "σύνθημα" ότι "η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει".

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι "σήμερα δεν αναμετρώνται μόνο τα κόμματα αλλά δύο αντιλήψεις και επιλογές". "Από τη μία η νεοσυντηρητική επιλογή αδιαφανούς διαχείρισης της χώρας που μας έφερε σε μία πρωτοφανή κρίση και από την άλλη η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για μία πορεία βασισμένη σε αρχές και αξίες" ανέφερε.

"Η δική μας πρόταση για το μέλλον της Ελλάδας χτίζει ένα μεγάλο όραμα" συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι "έχουμε τη γνώση και την πολιτική βούληση, ξέρουμε τα προβλήματα και έχουμε προτείνει λύσεις αξιόπιστες, εφικτές και δίκαιες, που υπηρετούν τον πολίτη και όχι μικροκομματικά συμφέροντα ή ισχυρά συμφέροντα των λίγων".

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει σχέδιο ανάπτυξης και εξόδου της χώρας από την κρίση. "Έχουμε τη δύναμη και την τόλμη να συγκρουστούμε με κάθε κατεστημένο που κρατά τη χώρα καθηλωμένη", δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμπληρώνοντας ότι "έχουμε βαθιά πίστη στις δυνάμεις του Έλληνα και της Ελληνίδας".

"Η Ελλάδα έχει ανάγκη εθνικής ανάτασης" δήλωσε ο κ. Παπανδρέου καλώντας σε ευρύτερη συνεργασία όλων των παραγωγικών φορέων.

"Τώρα είναι η ώρα να πάμε μπροστά. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Σας καλώ να συμβάλουμε όλους σε μία νέα εθνική προσπάθεια. Μαζί μπορούμε και μαζί θα πετύχουμε", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: