Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Για το ΠΑΣΟΚ !!!

Προβάδισμα έως 6,2 μονάδες


Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έως και 6,2 ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου καταγράφεται σε δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο. Την τρίτη θέση εξασφαλίζει το ΚΚΕ, ενώ και ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να μπαίνει στο Κοινοβούλιο.

Αναλυτικά, προβάδισμα πάνω από 6 ποσοστιαίες μονάδες υπέρ του ΠΑΣΟΚ καταγράφεται σε δύο δημοσκοπήσεις. Συγκεκριμένα, "ψαλίδα" 6,1 μονάδων δείχνει δημοσκόπηση της Marc για το Έθνος της Κυριακής ενώ προβάδισμα 6,2 μονάδων δίνει στο ΠΑΣΟΚ δημοσκόπηση της Alco για το Πρώτο Θέμα της Κυριακής.

Προβάδισμα κατά 4,8 ποσοστιαίων μονάδων για το ΠΑΣΟΚ καταγράφεται σε δημοσκόπηση της Rass για το Παρόν της Κυριακής, κατά 5,1 σε δημοσκόπηση της MRB για την εφημερίδα Real News της Κυριακής και κατά 5,5 σε έρευνα της Public Issue για την Καθημερινή της Κυριακής.

Διαφορά 4,7 μονάδων δείχνει δημοσκόπηση της Pulse για την Απογευματινή. Το ΠΑΣΟΚ καταγράφει ποσοστό 35,9%, έναντι 31,2% της ΝΔ.

Ως προς τα υπόλοιπα κόμματα, το ποσοστό του ΚΚΕ στην πρόθεση ψήφου κυμαίνεται από 7% έως 8,5%, ο ΛΑΟΣ από 5% έως 7% ενώ ο Συνασπισμός από 3,1% έως 4%.

Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ στις δύο εκλογικές περιφέρειες του νομού Θεσσαλονίκης δείχνει επίσης δημοσκόπηση, που θα δημοσιευτεί την Κυριακή ,στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος". Συγκεκριμένα, στην Α' Θεσσαλονίκης το ΠΑΣΟΚ προηγείται στην πρόθεση ψήφου κατά 8,4 ποσοστιαίες μονάδες ενώ στη Β' Θεσσαλονίκης κατά 2,2.

Από:nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: