Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Ο Νεκροθάφτης της δημόσιας Υγείας???

Πριν από 30 λεπτά, ο σαλτιμπάγκος Αβραμόπουλος, με φιέστες και πανηγυράκια – σε λίγο θα βομβαρδίσει τα ΜΜΕ με Δελτία Τύπου και φωτογραφίες – έδωσε μια παράσταση, με πρωταγωνιστή τη γελοία αφεντομουτσουνάρα του και την κυβέρνηση Καραμανλή.
Πέντε χρόνια
το Υπουργείο Υγείας δείχνει την εγκληματική αδιαφορία για τα παιδιά με καρκίνο.
Πέντε χρόνια οι εθελοντές του Συλλόγου «Φλόγα», γονιών με παιδιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο, αγωνίζονται για την αγορά του μηχανήματος ακτινοθεραπείας για παιδιά, που είναι αναγκαίο στο νοσοκομείο Παίδων.
Πέντε χρόνια βομβαρδίζεται το υπουργεία Υγείας, με δημοσιεύματα των εφημερίδων.
Στις 18 Σεπτέμβρη 2008, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, με προσωπική επίσκεψη στο Νοσοκομείο Παίδων, κατήγγειλε τον εμπαιγμό της πολιτείας, για τα παιδιά με καρκίνο.
Καταπέλτης ήταν η ερώτηση γιατρών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη βουλή (17 Δεκέμβρη 2008: Για τον νεκροθάφτη της υγείας και πλασιέ των ιδιωτικών κλινικών)
Πέντε χρόνια συνεχείς δημόσιες δεσμεύσεις του Υπουργείου και εμπαιγμός οικογενειών με πάσχοντα μικρά αθώα παιδιά.
Σήμερα, πρώτος στη φιγούρα και τη φιέστα ο Αβραμόπουλος, ενώ χρόνια αδρανούσε για τα παιδιά με καρκίνο!
Χθες ο ΟΠΑΠ – και προς τιμή του (να είμαστε δίκαιοι) - με αφορμή μπαράζ δημοσιεύματα από την άνοιξη, την επίσκεψη του Γ. Παπανδρέου, την ερώτηση των γιατρών-βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ευαισθητοποιήθηκε και προσέφερε 3 εκατομμύρια ευρώ, για την αγορά του ακτινολογικού μηχανήματος για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.
Σήμερα ο γελοίος σαλτιμπάγκος Αβραμόπουλος, έδωσε τα ρέστα του σε υποκρισία!
Κάλεσε τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ για ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ!
Ντροπή σου Αβραμόπουλε, που διεκδικείς και αρχηγία στη Ν.Δ. με ψεύτικα κόλλυβα!
Τα συγχαρητήρια, αν θα έπρεπε να δοθούν, είναι στους εθελοντές του Συλλόγου «Φλόγα», που δίνουν χρόνια και εθελοντικά τη μάχη για τα παιδιά με καρκίνο!
Και να σας γνωστοποιήσουμε κάτι που έγινε χωρίς φανφάρες τύπου Αβραμόπουλου. Το ΓΕΑ, με απόφαση του αρχηγού του Γιάννη Γιάγκου, έστειλε πριν λίγες μέρες τη χορωδία της Πολεμικής Αεροπορίας, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου «Φλόγα», όπου φιλοξενούνται τα παιδιά με καρκίνο, τραγούδησαν, πρόσφεραν δώρα και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό! Κι όλα αυτά χωρίς να το μάθει ΚΑΝΕΝΑΣ!
Φιέστες, αγκαλιές χαμόγελα, δελτία τύπου και φωτογραφίες (σε λίγο), γιατί;
Ακούς, βλέπεις σαλτιμπάγκο Αβραμόπουλε;


Δεν υπάρχουν σχόλια: