Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Μια στάνη από "απολωλά πρόβατα",




Προς τη κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ . . . το :


"ΔΕΝ ήξερα - ΔΕΝ το κατάλαβα,
θα είναι και πάλι μια κακόγουστη κωμωδία" !!!

Σήμερα ψηφίζετε το προϋπολογισμό του 2009, μετά τετράμηνο το :"ΔΕΝ ήξερα - ΔΕΝ το κατάλαβα", θα είναι και πάλι μια κακόγουστη κωμωδία,και εσείς αυτό-πλανημένοι υποκριτές και κατώτεροι των περιστάσεων . . .. . . μια στάνη από "απολωλότα πρόβατα", της ιδιοτέλειας και της υποκρισίας ενάντια . . . της τιμής και της εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων σας, που τους παραπλανήσατε ανέντιμα και σας επέλεξαν για να διαχειριστείτε την τύχη αυτής της χώρας, και μέσα σε αυτό τι ιερό καθήκον σας το μέλλον όλων εμάς που απ΄την αρχή σας υποψιαστήκαμε για τη σημερινή κατάντια της ακυβερνησίας σας και του ευτελισμού του πολιτικού μας πολιτισμού.
Τα τυχόν ρουσφέτια που τους κάνατε ΔΕΝ θα είναι ικανά αυτή την ώρα για να αμβλύνετε την οργή τους, ούτε για την κακοδιαχείριση, ούτε και για τα αδιέξοδα που φέρατε αυτή τη έρημη χώρα, σε όλα τα επίπεδα.
Η τυχόν εμμονή σας να τους υποτιμάτε ακόμη, μετά από όλα αυτά που έγιναν τελευταία, είναι το κάτι που θα ξεχειλίσουν το ποτάμι της οργής τους . . .ΜΗΝ παίζεται με τη συναισθηματική τους φόρτιση :
Ψηφίστε κατά συνείδηση και αφήστε κατά μέρος τη κομματική δεοντολογία.





από kafeneio

Δεν υπάρχουν σχόλια: