Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2008

Εμείς οι εργαζόμενοι 5/νθήμερη εβδομάδα???ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ

ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

- ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ

ΑΛΛΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!Εμείς οι εργαζόμενοι 5/νθήμερη εβδομάδα δηλώνουμε ότι δεν χρειαζόμαστε ούτε την ημέρα του Σαβάτου να είναι ανοιχτά τα μαγαζιά.
Πρώτον γιατί δεν μας περισσεύουν χρήματα να αγοράσουμε τα καταναλωτικά σκουπίδια τους, ετσι κι αλλιώς.
Δεύτερον γιατί μας εξοργίζει η λαιμαργία των εμπόρων που δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν μπροστά στο κέρδος. Είναι άμοιροι ευθυνών όλοι αυτοί για την ακρίβεια; Μπορείτε να ξεχάσετε τα χιλιάδες παραδείγματα που τους αναδεικνύουν πρωταγωνιστές της ποιό βρωμερής αισχροκέδρειας; Οι περισσότεροι απο από αυτούς πουλάνε άνετα τη μάννα τους άμα έχουν κέρδος! Είναι ικανοί να έχουν ανοιχτά τα μαγαζιά 7 μέρες την εβδομάδα συνεχώς μέχρι και το θανατό τους!
Δεν θέλουμε την Αθήνα, τη πόλη μας πόλη εμπορίου!
Συμπαράστεκόμαστε στους συνάδελφους εργαζόμενους που θα υποχρεωθούν να δουλέψουν την Κυριακή 28/12.
ΚΑΛΟΥΜΕ όμως όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους να μην κατέβουν στο κέντρο, να μην καταναλώσουν καθόλου αυτή τη Κυριακή. Οι έμποροι πρέπει να πάρουν το μάθημά τους. Κι επιτέλους να αντιληφθούν έστω οι ελάχιστοι απο αυτούς που έχουν ακόμη μυαλό, ότι δεν πρόκειται νάρθουν γι αυτούς καλλίτερες μέρες άν δεν συνταχθούν με τη πλευρά των εργαζομένων. Θα τους καταπιούν τα μεγαλοκαταστήματα και οι καρχαρίες που διαχειρίζονται τις υποτιθέμενες συνδιακαλιστικές τους ενώσεις. (επιμελητήρια κ.λ.π.).


ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28/12

Ανεξάρτητη κίνηση πολιτών ενάντια στη κατανάλωση


από σίβυλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: