Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

ΤΑ ΔΙΚΑΜΑΣ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ???



ΗΜΕΤΕΡΩΝ.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ
ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ….
Το Υπουργείο Απασχόλησης και το ΙΚΑ προετοίμασαν και προτίθενται να δημοσιοποιήσουν άμεσα έναν προσχηματικό και φωτογραφικό διαγωνισμό για προσλήψεις 893 υπαλλήλων στο ΙΚΑ.

Η μεθόδευση πρόσληψης των «ημετέρων» και ταυτόχρονα της κοροϊδίας των υπολοίπων διαγωνιζομένων, μέσω ενός εικονικού διαγωνισμού, ανατρέχει στο παρελθόν.

Πρώτα φρόντισε η κυβέρνηση Καραμανλή να τοποθετήσει στο ΙΚΑ τους «ημέτερους» μέσω του προγράμματος STAGE για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας.

Η επιλογή έγινε με καθαρά κομματικά κριτήρια από τα υπουργικά γραφεία.
Στη συνέχεια η κυβέρνηση ανανέωσε τις συμβάσεις αυτών τρεις τουλάχιστον φορές.
Και τώρα, με την υπό έκδοση Προκήρυξη πριμοδοτεί σκανδαλωδώς τους ίδιους αυτούς με μόρια, λόγω της εμπειρίας που απέκτησαν μετά την ρουσφετολογική τοποθέτησή τους σ’ αυτές τις θέσεις.
Η πριμοδότηση είναι τόσο μεγάλη (παρ. 4 του Παραρτήματος Δ´ της Προκήρυξης) ώστε η πρόσληψή τους είναι εξασφαλισμένη εκ των προτέρων. Δηλαδή θα προσληφθούν αυτοί που η κυβέρνηση είχε επιλέξει εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον.

Κατά τα λοιπά η διαδικασία […]

1 σχόλιο:

Dhmokratis είπε...

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΜΕΛΕΤΑ ΤΗΝ ΜΟΝΟ ΣΟΥ. επειδη οι δικοι σου ειναι για κρεμασμα. αγραμματοι ειναι δεν ξερουνε να διαβαζουνε.