Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ???


Και τοκογλύφος και αρχαιοκάπηλος!

Στα πράσα συνελήφθη χθες βράδυ ο διευθυντής μεγάλης ασφαλιστικής εταιρίας στην Πάτρα, τη στιγμή που διαπραγματευόταν την πώληση αρχαίου αγάλματος.
Εδώ και αρκετό καιρό στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πάτρας, είχαν περιέλθει πληροφορίες, ότι ο εν λόγω ασφαλιστής είχε κεντρικό ρόλο σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας.
Χθες βράδυ, αφού είχαν προηγηθεί διαπραγματεύσεις και οι δήθεν υποψήφιοι αγοραστές είχαν συμφωνήσει να καταβάλλουν το τίμημα των 200.000€ που ζητούσε ο πωλητής, κλείστηκε το ραντεβού στο σπίτι του ασφαλιστή προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.
Οι δήθεν αγοραστές όμως, ήταν αστυνομικοί και τη στιγμή που ο πωλητής είχε πάρει τα χρήματα στα χέρια του, εισέβαλλαν συνάδελφοί μαζί με πταισματοδίκη και συνέλαβαν το δράστη και τον γιό του. Στη συνέχεια, παρουσία πταισματοδίκη διενεργήθηκε έρευνα το σπίτι του δράστη και του γιού του.
Ο ευυπόληπτος πολίτης με τη σημαίνουσα θέση στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Πάτρας ο συλληφθείς, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις διωκτικές αρχές. Φέρεται επίσης αναμεμιγμένος και στο μεγάλο κύκλωμα τοκογλυφίας που δρούσε στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.

απο:ΚΕΝΤΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: