Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ ΣΠΙΤΑΚΙ 2 Χ 2 ???

Αυτό το σπίτι κ.Σανιδά πως έγινε

στο Πόρτο Γερμενό;

Ποια είναι η εταιρεία ΕΝΤΕΞ Α.Ε.;






ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ









Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αγόρασε ακίνητο από... ανύπακρτη εταιρεία και μετά από 23 χρόνια κάνει αγωγή στην εταιρεία για να πάρει το ακίνητο λόγω χρησικτησίας. Το γνωστό κόλπο που κάνουν πολλοί για να πάρουν τα οικόπεδα ή τα σπίτια.
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αγόρασε το 1973 την έκταση στο Πόρτο Γερμενό από την ανύπαρκτη εταιρεία ΕΝΤΕΞ Α.Ε., που συστάθηκε 7 χρόνια αργότερα. Είκοσι τρία χρόνια μετά, καταθέτει αγωγή κατά της εταιρείας, ζητώντας να του απονεμηθεί η κυριότητα του ακινήτου λόγω χρησικτησίας. Το δικαστηρίο τον δικαιώνει. Η εταιρεία ΕΝΤΕΞ αγόρασε την έκταση το 1981, δηλαδή 8 χρόνια μετά την ημερομηνία που φέρεται να το έχει αγοράσει από αυτήν ο κ. Σανιδάς.
Το 1994 ο εισαγγελέας χτίζει με...
άδεια λυόμενου διώροφη αυθαίρετη οικοδομή και όταν, έπειτα από καταγγελία πολίτη, επισκέπτεται το κτίσμα η Πολεοδομία (7.12.2004), ο κ. Σανιδάς καταθέτει αμέσως αίτηση για νομιμοποίηση. Στις 22.12.2004 η Πολεοδομία επιβάλλει πρόστιμο στον κ. Σανιδά, ενώ δύο ημέρες αργότερα, παραμονή Χριστουγέννων, το αυθαίρετο νομιμοποιείται. «Κατά σατανική σύμπτωση, αναφέρεται στην ερώτηση του ΠΑΣΟΚ, μία εβδομάδα μετά την αίτηση νομιμοποίησης, αρχίζουν οι αποκαλύψεις για το παραδικαστικό κύκλωμα».
Σήμερα το πρωί ο Θ.Πάγκαλος μας θύμισε το θέμα στην εκπομπή του mega. Όλα τα νομιμοποίησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου τρεις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Είναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΣ ο εισαγγελέας για να μην παρεξηγηθούμε....
Ο εισαγγελέας είχε απαντήσει ότι όλα έγιναν νόμιμα και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα όμως μετά το ΠΑΣΟΚ επανήλθε και το ΣΥΡΙΖΑ με νέα ερώτηση στον κ.Χατζηγάκη. Εντάξει όλα νομιμοποιήθηκαν και δεν υπήρχε πρόβλημα αλλά εσείς πως κάνατε τόσο χαμό για το Βατοπαίδι χωρίς να περιμένετε την απάντηση της δικαιοσύνης;


Διαβάστε Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: