Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ???

Κοροϊδία???


Την ερχόμενη Τρίτη έχουμε πανελλαδική απεργία την οποία κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. «Δεν αντέχουμε άλλο: την υποβάθμιση των κοινωνικών δικαιωμάτων – τις ιδιωτικοποιήσεις απολύσεις», αναφέρει η μια αφίσα των τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων. «Δεν αντέχουμε άλλες αντεργατικές πολιτικές», αναφέρει η δεύτερη αφίσα, «Αλλαγή πολιτικής τώρα», αναφέρει η τρίτη αφίσα.

Θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι αφίσες του ΠΑΣΟΚ ή του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Ακριβώς επειδή δε λένε τίποτα συγκεκριμένο, δεν ερμηνεύουν την κρίση, αφήνουν το κεφάλαιο στο απυρόβλητο, δε διατυπώνουν ούτε ένα συγκεκριμένο αίτημα. Θα μας πουν, βέβαια, ότι η ΓΣΕΕ έχει υποβάλει υπόμνημα με αιτήματα προς την κυβέρνηση. Ομως, κανένας δεν πληροφορήθηκε αυτό το υπόμνημα, ενώ οι αφίσες δίνουν τον τόνο, δίνουν το στίγμα της απεργίας, αποκαλύπτουν τις προθέσεις των οργανωτών της. Να κάνουμε αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, να τη φθείρουμε
πολιτικά, αυτός είναι ο στόχος και δεν τον κρύβουν καθόλου. Είναι βέβαιο πως τη μέρα της απεργίας τα στελέχη της αντιπολίτευσης θα σουλατσάρουν στους χώρους των συγκεντρώσεων, κεφαλαιοποιώντας πολιτικά την οργή των εργαζόμενων που θα πάρουν μέρος.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ :Εφημερίδα ΚΟΝΤΡΑ

απο: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: