Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Σε λίγο θα αρχίσουν οι καταγγελίες για ληστείες. ?

" ΠΡΟΣΟΧΗ "







Ο πανικός του παγκόσμιου οικονομικού κράχ έχει περάσει και στη χώρα μας όπωςείναι φυσικό.Με τη διαφορά ότι Κυβέρνηση και ΜΜΕ έχουν τρομοκρατήσει τον κόσμο με τις άστοχεςκινήσεις τους και ανακοινώσεις τους.
Οι καταθέτες τρέχουν να σηκώσουν τις οικονομίες τους από τις τράπεζες στηριζόμενοιστις άστοχες και αντιφατικές κινήσεις της Κυβέρνησης.
Άρχισαν τις εγγυήσεις για τις καταθέσεις από τα 20.000 ευρώ και έφτασαν στις100.000 και νομοθετημένα μέσα σε τρείς ημέρες.Αυτό σήμανε τον πανικό και τα μετρητά έφυγαν από τις τράπεζες και μπήκαν κάτωαπό τα στρώματα, τα πατώματα, τα κοτέτσια, στον κήπο κ.λ.π.
Σε λίγο θα αρχίσουν οι καταγγελίες για ληστείες.
Μοναχικοί άνθρωποι που θα πεθαίνουν θα αφήνουν κρυμμένους θησαυρούς πουκάποιοι ποτέ δεν θα βρεθούν. Άλλοι μπορεί να χάσουν τη ζωή τους κάτω από τηνπίεση κακοποιών για να αποκαλύψουν πού έκρυψαν τα χρήματα που σήκωσαναπό την τράπεζα ή γιατί τους παρακολούθησαν ή γιατί είχαν φίλο και συνεργότον ταμία.
Μέσα σε λίγες ημέρες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι πωλήσεις χρηματοκιβωτίων.
Ένας πανικός αλλά και που βγάζει και κάποιο συμπέρασμα ότι πολλοί είναιαυτοί που έχουν καταθέσεις .
Το μεγαλύτερο ποσοστό των καταθέσεων στις τράπεζες προέρχεται από μικροκαταθέτες.
Όλοι πάντως συμφωνούν ότι όσοι έχουν χρήματα στις τράπεζες δεν πρέπει να ταπειράξουν γιατί έτσι βοηθούν πρώτα τους εαυτούς των.
Θα οδηγήσουμε εμείς σε κατάρρευση το τραπεζικό μας σύστημα και κατά συνέπειατην Οικονομία μας εάν προχωρήσουμε σε ομαδικές αναλήψεις.
Δηλαδή θα αποτελειώσουμε ότι άφησε ο Αλογοσκούφης!

απο:Αθηναίος

1 σχόλιο:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Παρτε ολοι τις καταθεσεις σας απο τις τραπεζες...