Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

ΑΔΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

Από τις κλειστές οδούς λόγω έργων...Κυκλοφοριακά εμφράγματα” στην πόλη .
Ταλαιπωρία, γκρίνια και έντονες διαμαρτυρίες προς τις τοπικές Αρχές, δημιουργήθηκαν χθες, από το μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο που δημιουργήθηκε στην πόλη. Ο μεγάλος όγκος των οχημάτων, επισκεπτών και των ντόπιων, καθώς και τα έργα που πραγματοποιούνται όπως στην Τεμπονέρα, είχαν σαν αποτέλεσμα... Να βρίζει ο ένας τον άλλο άσκοπα, και να δημιουργείται ένας εκνευρισμός ,για να αγανακτούν και να μην ξανά κατέβουν στην πόλη, διότι αυτά γίνονται σκόπιμα επειδή τα συμφέροντα τους και οι επιχειρήσεις τους είναι εκτός πόλεως και πρέπει ο επισκέπτης να περνά όταν έρχεται, και να ξανά περνά όταν φεύγει από το νησί, για αυτό άσφαλτο στρώνουν κατακαλόκαιρο γι αυτό δεν υπάρχει αστυνόμευση γι αυτό τους βολεύει να υπάρχουν οι ίδιοι και οι ίδιοι κυβερνώντες του τόπου για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους, για αυτό δεν τους ενδιαφέρει να κάνουν τα απαιτούμενα εργατιά την άνοιξη,όπως κάνουν στις επιχειρήσεις τους.
Το χειμώνα η κύριοι αυτοί οι νεόπλουτοι θα πάνε τα ταξιδάκια τους για να ψωνίσουν και να κάνουν της διακοπές τους, και να αφήσουν και αυτοί τα χρήματα τους εκτός.

Και έτσι για αυτούς και για αυτούς τους λόγους η
ΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ,να το καταλάβετε καλά , κ Βιοπαλαιστές Μικρο Επαγγελματίες που στο τέλος κάθε μήνα, το νικι , η ΔΕΗ, ,ο ΟΤΕ, η εφορεία, το ΤΕΒΕ , το ΙΚΑ , το νερό που δεν έχετε , τα δημοτικά τέλη, το άγχος σας να μπει κανένας πελάτης, μήπως μπορέσετε να επιβιώσετε, αλλά δυστυχώς , άδικα περιμένετε!!! διότι δεν ενδιαφέρεται κανένας φορέας για εσάς , αλλά πάντα να θυμάστε τους κυβερνώντες του νησιού μας:
Φυσικά δεν βγαίνουν μόνοι τους ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: