Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ???



1 σχόλιο:

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ - KIRIAKOS είπε...

ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ... ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ! ! !
"Ως Μακεδόνας πρωθυπουργός το λέω προς κάθε κατεύθυνση: Η Ιστορία δεν παραγράφεται, δεν διαγράφεται, δεν ξαναγράφεται."

Η Ν.Δ. δεν είχε και δεν έχει κανένα δίλημμα. Διαλέγει το δρόμο της ευθύνης. Τον δρόμο του χρέους.

Το δρόμο για μια ισχυρή και περήφανη πατρίδα στην καρδιά της Ευρώπης", τόνισε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του, στην προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.

«Οι περήφανοι Μακεδόνες δηλώνουν και σήμερα παρόντες.

Οι αντιξοότητες δεν μας πτοούν. Παρά τη βροχή είμαστε εδώ, αποφασισμένοι, δυνατοί. Δεν βρίσκω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αποψινή παρουσία σας.
Η σημερινή συγκέντρωση, κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι συγκλονιστική.

Η Θεσσαλονίκη αποφάσισε. Η Μακεδονία στέλνει μήνυμα παντού στην Ελλάδα», είπε ο πρωθυπουργός μόλις ανέβηκε στο βήμα και πρόσθεσε: «Η εμπιστοσύνη σας είναι η μεγάλη μου δύναμη. Είναι αμοιβαία και βαθιά ριζωμένη η σχέση αυτή. Από εδώ ξεκίνησα την πολιτική μου διαδρομή. Από εδώ δεσμεύτηκα να υπηρετώ τις αρχές και τις αξίες που μας ενώνουν. Δεσμεύτηκα να υπηρετώ, με όλες τις δυνάμεις μου, όλους τους Έλληνες. Αυτό έκανα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Όποιο κόστος κι αν χρειαστεί. Πάνω από όλα είναι η Πατρίδα μας».

του Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο πρωθυπουργός κάλεσε όλους τους πολίτες να είναι παρόντες την Κυριακή στις ευρωεκλογές και να ψηφίσουν «ναι» στη σταθερότητα και στη σιγουριά...

Αυτά δήλωσε ο "ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ" μιλώντας "ΠΕΡΗΦΑΝΑ" στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ...

1.Δηλαδή "ΠΕΡΗΦΑΝΕ" το πέταξες οριστικά εκείνο το ροζέ σετάκι ξυλομπογιάς και γομολάστιχας που σου ενεχειρίασαν οι "ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ" ...Βαλλιανάτοι για το ξεπάστρεμα και ξαναγράψιμο της ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ???

2.Θες να πεις "ΠΕΡΗΦΑΝΕ" πως τα Σκοπιανά γειτονόπουλα οφείλουν να ξεχάσουν οριστικά τον όρο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και τα παράγωγά του απ το ονοματάκι που τους μοστράρει ο υπερατλαντικός νονός???

3.Να το πάρω ως υπόσχεση "ΠΕΡΗΦΑΝΕ" πως αύριο κιόλας θα δώσεις τα παπούτσια στο χέρι στον τούρκο αξιωματικό που φαντασιώνεται να στρογγυλοκαθήσει στη Λάρισα???

4.Να χαρώ με την απόφασή σου "ΠΕΡΗΦΑΝΕ" να απογκριζάρεις άμεσα οτιδήποτε επεχείρησε να γκριζάρει ο τουρκικός επεκτατισμός στο Αιγαίο???

5.Δηλαδή "ΠΕΡΗΦΑΝΕ" το περιεχόμενο της μόρφωσης στα ελληνικά σχολειά θα διαπαιδαγωγεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ και ΟΧΙ ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΥΑΛΛΩΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ στα σχέδια αφελληνισμού που προωθεί η ΝΕΑ ΤΑΞΗ???

6.Μπέσα για μπέσα "ΠΕΡΗΦΑΝΕ" όλα όσα λέχθηκαν και γράφτηκαν για το τζαμί στην Αθήνα ήταν απλώς ένας κακός εφιάλτης που θα βάλεις μπροστά τα στήθια σου για να μην πραγματοποιηθεί στη ζωή???

7.Και μαζί μ όλα τούτα "ΠΕΡΗΦΑΝΕ" δηλώνεις ευθαρσώς πως οποιαδήποτε απόπειρα παραβίασης της κόκκινης γραμμής στο Αιγαίο, στη Θράκη, στην Κύπρο, στο ξεφραγοαμπέλιασμα, στον τρόπο με τον οποίο δρα η Τουρκία, θα συνιστά εθνική προδοσία την οποία δεν είσαι διατεθειμένος να ανεχτείς???

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ "ΠΕΡΗΦΑΝΕ" ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ...

ΕΙΣΑΙ ...Ο ΗΓΕΤΗΣ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙΣ "ΠΕΡΗΦΑΝΕ", ΤΟΤΕ ΓΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ...

ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΓΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ...

ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ "ΠΕΡΗΦΑΝΕ"... ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ...