Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Το κλασσικό "σεμνά και ταπεινά".


Ψεκάστε, σκουπίστε...
ο Καραμανλής!!!

Το σημερινό υπουργικό συμβούλιο είχε διάρκεια 15-20 λεπτά.Αυτό ήταν το μήνυμα που έλαβαν απο τις Ευρωεκλογές η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός , δηλαδή ένα συμβούλιο ψεκάστε σκουπίστε τελείωσατε! Και τι είπε πάλι ο αρχηγός ; Το κλασσικό "σεμνά και ταπεινά".

Το γαλάζιο παπαγαλάκι-αρχηγός μάλλον μόνο αυτό ξέρει να λέει..." σεμνά και ταπεινά" "σεμνά και ταπεινά", αλλά οι γύπες-υπουργοί του μόνο σεμνοί και ταπεινοί δεν είναι!
Κύριε Πρωθυπουργέ αν είσαι σεμνός και ταπεινός όπως δηλώνεις και θέλεις να κάνεις καλό στην χώρα , άσε να περάσει το καλοκαιράκι και μετά να προκυρήξεις εκλογές μπας και...
ξυπνήσουν μερικοί απο τους ψηφοφόρους-οπαδούς και σε στείλουν στην Αντιπολίτευση μαζί με τους γύπες σου για να καταλάβετε τα περί σεμνότητας και ταπεινότητας!
Σας δοκιμάσαμε Κύριε Καραμανλή 5 χρόνια τώρα και συγνώμη αλλά σας κουράσαμε κιόλας. Πρέπει να είναι όντως κουραστικό να λές τα ίδια πράγματα στα κορόϊδα(πολίτες της χώρας) συνέχεια.
Επίσης μας αναφέρεις Κύριε Πρωθυπουργέ τις περίφημες μεταρρυθμίσεις που προωθείς στην δημόσια διοίκηση και αποτέλεσμα δεν έχουν , και συνεχίζεις μια οικονομική πολιτική που αποδοκιμάζει τεράστιο κομμάτι του Ελληνικού λαού.
Μεταρρυθμίσεις χρειάζονται πρώτα στο κόμμα σου για να συνετίσεις τα ανεξέλεγκτα στελέχη της Ν.Δ
Έχω πολλά να σας πω ακόμα Κύριε Καραμανλή αλλά προς το παρόν μένω σε αυτά , σύντομος όπως και το συμβούλιο σας σήμερα! Αλλά να ξέρεις είμαι ο asimazeutos και δεν τελείωσα ακόμα μαζί σου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: