Σάββατο, 9 Μαΐου 2009

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ???
Κάτι έμαθε και έβαλε λουκέτο???

Στις 9 το βράδυ δεν κλείνει έτσι απλά η βουλή. Χωρίς να προλάβουν να ...χαιρετηθούν οι βουλευτές. Κάτι έμαθε το βράδυ ο Καραμανλής και είπε : "παίρνω την μπάλα πάνω μου και παίζω εγώ. Κλείνω την βουλή"Τα πράγματα είναι απλά.
Έχουν βρεθεί στοιχεία για κάποια πρόσωπα και έτσι θα πρέπει οι υποθέσεις siemens , Βατοπαίδι και Γερμανός να πάνε στην Βουλή.

Τα έμαθε ο Καραμανλής και είπε...κλείστε την βουλή. Βάλτε λουκέτο, πριν μπει από μόνο του. Παραγράφονται όλα τα αδικήματα και κανένας βουλευτής δεν θα έχει πρόβλημα. Και ξέρετε γιατί το λέμε;Δεν γίνεται να είναι πρώτο θέμα στην ατζέντα της επικαιρότητας η παραίτηση του Βερελή που είναι σε βάρος του ΠΑΣΟΚ και ο Καραμανλής να κάνει πρώτο θέμα το κλείσιμο της βουλής που είναι σε βάρος της κυβέρνησης. Δεν έχει λογική. Κάτι έμαθε και έβαλε λουκέτο. Και να σας πούμε και το άλλο; Φανταστείτε πως λειτουργεί η δικαιοσύνη και πόσο ανεξάρτητη είναι που ο πρωθυπουργός έμαθε ότι κάτι θα γίνει και έλαβε τα μέτρα του.Εδώ ο Γ.Βαρβιτσιώτης έκανε δήλωση και είπε: "Αυτά είναι θέματα που αποφασίζουν ο πρόεδρος της δημοκρατίας και της βουλής". Δεν ήξερε δηλαδή ότι ο Δ.Σιούφας δεν γνώριζε και ότι ο Παπούλιας έχει δυσανασχετήσει με αυτά τα τερτίπια.

απο: troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: