Δευτέρα, 18 Μαΐου 2009

ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΛΠΗ.ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ
«ΑΠΟΧΗ»
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ
ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

.1. Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε τη συγκινητική προσπάθεια που κάνουν ορισμένοι να υποβαθμίσουν την σημασία των Ευρωεκλογών. Προτρέπουν τους πολίτες να μην πάνε στις κάλπες αλλά να προτιμήσουν τις παραλίες

.2. Το κόλπο είναι ξεκάθαρο. Αναζητείται δικαιολογία, όπως η χαμηλή συμμετοχή, για να διασκεδαστεί η επερχόμενη καταδίκη των πολιτικών της κυβέρνησης και προσωπικά του κ. Καραμανλή, από τους πολίτες. Οι προτροπές για αποχές, δεν κρύβουν τίποτα άλλο από τη βαθιά αγωνία να διασωθεί πολιτικά ο κουρασμένος πρωθυπουργός και η ετοιμόρροπη κυβέρνηση του.

3. Το μεγάλο δικό μας στοίχημα είναι η συμμετοχή. Όπως τόνισε και χθες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «πρέπει να σημάνουμε πολιτικό συναγερμό παντού. Να κινητοποιήσουμε όλους, να πείσουμε όλους να πάνε να ψηφίσουν».

Τη μάχη αυτή πρέπει να την δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Μέχρι να κλείσει και η τελευταία κάλπη. Καμία νίκη δεν χαρίζεται και καμία νίκη δεν κατακτάται στις δημοσκοπήσεις. Ειδικά η νίκη που θα σηματοδοτήσει τη νέα πορεία της Ελλάδας, το γύρισμα της σελίδας που έχει ανάγκη η χώρα.Δηλώσεις Γ. Παπακωνσταντίνου σε πολιτικούς συντάκτεςΟ Γ. Παπακωνσταντίνου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Καραμανλή για διάλογο στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για το θέμα της διαφθοράς, είπε ότι «με κλειστή την Βουλή δεν μπορεί να δρομολογηθεί διάλογος στην αρμόδια Επιτροπή». Κατηγόρησε τον κ. Καραμανλή για εμπαιγμό των πολιτικών δυνάμεων και των πολιτών, καθώς η δέσμευση του, από το 2008, περί συγκρότησης διακομματικής επιτροπής εκκρεμεί έως σήμερα και πρόσθεσε ότι «λίγη σοβαρότητα και υπευθυνότητα δεν έβλαψε ποτέ την χώρα».
από: agapi

Δεν υπάρχουν σχόλια: