Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Είδες τα Παπαγαλάκια Σοκ 5,5% !!!

του ΠΑΣΟΚ...

Νέα δημοσκόπηση απόψε από την έγκυρη V.PRC. Πάνε για τρίτο κόμμα οι Οικολόγοι. Κάτω από 70% οι δύο "μεγάλοι". Μπορεί να πέσει και κάτω από το 30% η ΝΔ!!!Συγκλονιστικά είναι τα ευρήματα της νέας πανελλαδικής δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η γνωστή για την εγκυρότητα και αξιοπιστία της εταιρεία V.PRC για τις ευρωεκλογές και δημοσιοποιείται απόψε από το διαδικτυακό κανάλι http://www.tvxs.gr/ του Στέλιου Κούλογλου.
Σύμφωνα με την έρευνα, το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον στο 5,5% έναντι 4,5% που ήταν στην προηγούμενη μέτρηση.Συγκεκριμένα
το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 37,5% έναντι 32% της ΝΔ. Το ποσοστό της ΝΔ μπορεί να πέσει κι άλλο, ανάλογα με την αποχή, χωρίς να αποκλείεται να υποχωρήσει και κάτω από το 30%.Αθροιστικά, τα δύο κόμματα δεν φαίνεται να μπορούν να ξεπεράσουν το 70%.Από τα άλλα κόμματα, το ΚΚΕ έχει 8% αλλά με τάση πτωτική.Οι Οικολόγοι -Πράσινοι συγκεντρώνουν 7,5% με τάση ανοδική. Δεν αποκλείεται να προσεγγίσουν τελικά το 9% ή και 10%.Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποχωρήσει στο 6,5% και ο ΛΑΟΣ παραμένει στο 5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: