Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Ο ΗΓΕΤΗΣ !!!


Γ . ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ




Περισσότερο από κάθε άλλη φορά νιώθω σιγουριά για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές. Παρά τις σκληρές επιθέσεις που δέχεται καθημερινά και ύπουλα το Κίνημα και ο ίδιος ο Παπανδρέου.
Μέχρι τη μέρα των εκλογών θα ακουστούν και θα γραφτούν μύρια όσα. Είναι ν’ απορεί κανείς πού βρίσκουν όλη αυτή τη φαντασία να κατασκευάζουν σενάρια, να εφευρίσκουν απίστευτες ιστορίες, με μόνο στόχο να πληγούν ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ!
Και στο διαδίκτυο βλέπω να ξεφυτρώνουν διάφοροι κάφροι με κείμενα που τα διαβάζεις και αηδιάζεις. Δεν πρόκειται ξανά [το έκανα προσφάτως με το troktiko που συνεχίζει τη γελοία προπαγάνδα του υπέρ της Δεξιάς...] ν’ ασχοληθώ με τα παιδάκια του διαδικτύου που έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν με σαχλαμαρίτσες ν’ ανακόψουν το ρεύμα υπέρ του ΠΑΣΟΚ. Δεν βλέπουν ότι ο Παπανδρέου έχει πάρει φόρα και δεν μπορεί ούτε ο λαλίστατος Καραμανλής να τα βάλει μαζί του. Ούτε στην τηλεόραση δεν επιθυμεί να βγει και να αντιπαρατεθεί με τον Γιώργο!
Είμαι βέβαιος πλέον ότι ο Καραμανλής έχει χωνέψει πως η ήττα είναι προδιαγεγραμμένη και τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει τον Παπανδρέου. Η παρουσία του Γιώργου στην Πάτρα, όπου μίλησε σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, είναι μια απόδειξη ότι ο λαός έχει αρχίσει να νιώθει πως μόνο με το ΠΑΣΟΚ θα δει άσπρη μέρα και όχι με τους ηλίθιους ταχυδακτυλουργούς της Δεξιάς, τους ψεύτες, και τους απατεώνες…
Απο:ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

1 σχόλιο:

Panoptis είπε...

Συμφωνώ μαζί σου.Μόνο κάτι αχαρακτήριστα όντα ΔΕΝ θέλουν να δούν την πραγματικότητα.Ίσως να συμβαίνει και το άλλο,δηλ.να βλέπουν οτι είναι χαμένοι απο χέρι,και να λένε τόσα αίσχη, μήπως και φρενάρουν την κατρακύλα, όπως λέμε "ο πνιγμένος απ`τα μαλλιά του πιάνεται"