Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Τα παπαγαλάκια Καραμανλή θα σε θάψουν ???




ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΛΕΝΕ

Πολλοί στη χώρα μας, ακόμη και τώρα, αρνούνται την οικονομική κρίση. Δεν αποδέχονται ή καλύτερα δεν αναγνωρίζουν τις πολλές συνέπειές της. Προσπερνούν τις αγωνίες των ταπεινών ανθρώπων, όπως και των τραπεζιτών τους φόβους, ξέχασαν το πακέτο των 28 δισ. ευρώ, δεν παρατηρούν τις συνεχείς αναθεωρήσεις του προϋπολογισμού, δεν ακούνε τις αγωνιώδεις εκκλήσεις περιοχών ολόκληρων για βοήθεια και φροντίδα, ούτε αξιολογούν τα πολλά περιστατικά οικογενειακής και αστικής βίας που τελευταία αποδίδει η κλονισμένη κοινωνία. Δεν βλέπουν, δεν θέλουν να δουν τα δεινά που η επίσημη στατιστική αναδεικνύει και επιβεβαιώνει εδώ και μήνες.
Υπερασπιζόμενοι μάλιστα τον ισχυρισμό τους επικαλούνται τις γεμάτες καφετέριες, τη μεγάλη πασχαλινή έξοδο και την επερχόμενη κατά το εκλογικό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος...
Η ίδια η Νέα Δημοκρατία άλλοτε επικαλείται την κρίση και άλλοτε την αρνείται. Κατά πώς τη βολεύει.
Οταν είναι να δικαιολογήσει την ατελέσφορη οικονομική πολιτική της και τα μετεκλογικά φορολογικά μέτρα την αναδεικνύει σε μέγα ζήτημα.
Αλλά τώρα που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών επιχειρεί την άμβλυνση των εντυπώσεων και των συνεπειών της.
Eφηύρε γι΄ αυτό τα παπαγαλάκια, που επαναλαμβάνουν δήθεν κακές ειδήσεις, για λουκέτα καταστημάτων, απώλειες θέσεων εργασίας και άλλα θλιβερά, ακριβώς για να ξορκίσει το κακό και να μετατρέψει το μειονέκτημα σε πλεονέκτημα.
Για τη Νέα Δημοκρατία στην προεκλογική περίοδο τα λουκέτα καταστημάτων και επιχειρήσεων δεν υπάρχουν, η αύξηση της ανεργίας είναι προπαγάνδα των κομμουνιστών, η συσσώρευση ακάλυπτων επιταγών παραμύθι της Χαλιμάς, η υποχρηματοδότηση της οικονομίας συκοφαντίες, η υποχώρηση της οικονομικής δραστηριότητας εφεύρημα των πράσινων παπαγάλων, τα άδεια κρατικά ταμεία ασύστολο ψεύδος, οι καταιγιστικές εκθέσεις των διεθνών οργανισμών προϊόν διεθνούς συνωμοσίας, η ανασφάλεια των πολιτών και η διόγκωση της εγκληματικότητας αστικός μύθος, προϊόν φαιάς προπαγάνδας των εχθρικών μέσων ενημέρωσης.
Mε τη διαφορά ότι στην προκειμένη περίπτωση τα παπαγαλάκια λένε την αλήθεια. Θα αποκαλυφθεί τη μεθεπομένη των εκλογών, όταν ο κ. Παπαθανασίου θα περιγράψει με περίλυπο ύφος, επικαλούμενος την κρίση, τον εκτροχιασμό των δημόσιων οικονομικών, την εκτίναξη του χρέους, την κάμψη της παραγωγής, το έλλειμμα ανταγωνιστικότητας και θα απαιτήσει συμμετοχή των πάντων στις αναγκαίες θυσίες για τη σωτηρία της πατρίδας...

1 σχόλιο:

Brit. (lille meg) είπε...

I cannot understand a word here, but it is funny pictures!
Have a nice day!:-)