Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ???





Τον πήγαν πολύ μαλακά στο Mega. Ο Βερελής δεν χρειάζεται προστασία. Διαθέτει πολιτικό λόγο. Η υπερβολική προστασία εκθέτει κυρίως τους οικοδεσπότες. Την αγάπη του Πρετεντέρη την κατανοούμε λόγω των σχέσεων που διατηρεί με τον Κώστα Σημίτη, την γενική γραμμή όμως του Mega δεν την κατανοούμε. Εκτός και αν είχε σχέση με μια ενδεχόμενη προσυνεννόηση για την παρουσία του εκεί και για το ότι δεσμεύτηκε να βγει μόνο στο Mega και όχι αλλού.

2 σχόλια:

Anonymous είπε...

Ο Βερελης δεν ειναι αυτος που ηθελε συγκυβερνηση με την Ν.Δ.? Τι προσπαθουν παλι τωρα τα κερατα τους? Να μας τρελανουν?
Δεν φταει ο ΓΑΠ για τον Βερελη και για κανεναν που ηταν ΤΟΤΕ!!!!!! Πειναμε εδω και 5 χρονια, γ...το και δεν βλεπουν τιποτα παρα μονο ενα... να χτυπουν τον ΓΑΠ που δεν ειναι με τα αφεντικα τους, αλλα με τους πολλους!!!!!!!!! Αυτο τους πειραζει!!!!!!!!! Αν ηταν αλλο ενα υπηρετη τους τωρα, και οχι ο ΓΑΠ, δεν θα ειχαν βγαλει τσιμουδια!!!!!!!!! Και τα ποσοστα θα τα ειχανε ανεβασει, και το ΜΑΝ δεν θα ειχαν ανοιξει... τα σκυλακια τους θα ειχανε ανεβασει στα ΜΜΕ! Αρκει να ηταν υπηρετες των συμφεροντων και οχι των Πολλων!!!!!!!!!! Φτανει πια!!!!!!!!! Τωρα τους καταλαβαμε μια και καλη!!!!!!!!!!!!!! Στα τσακιδια με δ'αυτους!!!!!!

Anonymous είπε...

Πολύ σωστή η κίνηση του Χρ. Βερελή να παραιτηθεί από βουλευτής, μόλις έσκασε η υπόθεση ΜΑΝ. Είναι προς τιμήν του για την ευθιξία που δείχνει. Ο ίδιος δηλώνει ότι πρόκειται για «εικαζόμενο σκάνδαλο» και πως «οι αποφάσεις πάρθηκαν (σ.σ την περίοδο που ήταν υπουργός) από διακομματική επιτροπή με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του ΣΥΝ. Με τη συμμετοχή Γενικών Γραμματέων τεσσάρων υπουργείων. Με τη συμμετοχή μελών του ελεγκτικού συνεδρίου». Ολη η δήλωσή του εδώ.

Σημειώνεται ότι ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Ιωάννης Σακελάκος έχει διατάξει τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας ΜΑΝ. Ζητούμενο είναι να διερευνηθεί εάν προκύπτει διάπραξη αξιοποίνων πράξεων σχετικά με συμβάσεις που είχε υπογράψει ο ΗΛΠΑΠ με τη συγκεκριμένη αυτοκινητοβιομηχανία από το 2000 έως το 2002 για την προμήθεια οχημάτων και άλλων υλικών.

Η πράξη του κ. Βερελή στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους πολίτες ότι δεν είναι όλοι ίδιοι και επιπλέον, τους προκαλεί να συγκρίνουν πως λειτουργούν στελέχη του Κινήματος, όταν πέφτουν σκιές, και πώς της ΝΔ. Και το κυριότερο όλων δείχνει ότι όσα υπόσχεται ο κ. Παπανδρέου για διαφάνεια και ηθική στην πολιτική δεν είναι αόριστα, ψεύτικα, απατηλά...
Από την άλλη πλευρά έρχεται στην επιφάνεια η κακή περίοδος διακυβέρνησης Σημίτη, την οποία το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε στις εκλογικές αναμετρήσεις και δεν προσφέρεται ως επιχείρημα στην γαλάζια κυβέρνηση να... αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση, γιατί αυτό κάνει μιλώντας για «κυβερνήσεις του χθες». Για το «σήμερα» καταπίνει την γλώσσα της.
Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σε δήλωσή του κάνει λόγο για «προσωπική απόφαση του κ. Βερελή».

Αυτό «αποκαλύπτει» ότι τα ίδια τα στελέχη γνωρίζουν εκ των προτέρων πλέον πώς θα κινηθούν αν προκύψει το παραμικρό που μπορεί να πλήξει τους ίδιους και κυρίως την παράταξή τους, καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ανεβάσει τον πήχη σε θέματα διαφθοράς σε μεγάλο ύψος.

Και ακόμη, θα είναι πολύ κουφό και ύποπτο να δούμε μείωση ψαλίδας στις δημοσκοπήσεις για ευρωεκλογές, όταν προναγγέλλονται νέοι φόροι μετά τη διενέργειά τους. Περνούν τους Ελληνες για ηλίθιους; Αν είναι, θα το αποδείξουν στην κάλπη. Και τότε, καλά θα κάνουν να τους κοροϊδεύουν.
go report