Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Η συμμορία Καραμανλή καταρρέει !!!










Ο
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
??? ???????



.Ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι αμείλικτος απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα .Η Ελλάδα δεν είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι οι Ελλάδα του ψευτοτσαμπουκά και τραμπούκου Καραμανλή δεν πρέπει τον λαό να το υποτιμάς έτσι γιατί έχει αξιοπρέπεια, δεν είναι η Ελλάδα του αποπροσανατολισμού και της Πετρούλας . Κάντε στην άκρη να περάσει η πραγματική Ελλάδα μπροστά .Καλώ όλους τους τίμιους δεξιούς να μαυρίσουν τον ανίκανο που δυστυχώς σήμερα είναι πρωθυπουργός . Το βράδυ των εκλογών που η Ν. Δ. θα είναι δεύτερο κόμμα και με βαριά ήττα να βγείτε από τα σπίτια σας να πανηγυρίσετε κι εσείς . Νικητής θα είναι η Ελλάδα μας



απο: ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ

2 σχόλια:

Anonymous είπε...

Ειλικρινά απορώ με τα τόσο φτωχά ελληνικά σου, τόσο στην έκφραση,όσο και στην ορθογραφία. Μάλλον ΔΕΝ εισαι Ελληνας και το μαγικό ίντερνετ επιμελώς σου κρύβει, την τόσο μισητή μάλλον σ εσένα ταυτότητα σου. Αλλωστε γεμίσαμε πρακτόρια με τόσες ελευθερίες.

Anonymous είπε...

@Ανώνυμο

"Έλληνας είσαι ...και φαίνεσαι",θα έλεγα εγώ.Είσαι ο ξενόφοβος και πατριδοκάπηλος Ελληνάρας...που ναι μεν μισεί τους ξένους,αισθάνεται όμως τόσο υπέροχα ..όταν οι πολιτικοί του τον θεωρουν.....μ.....α ή ιθαγενή.

PIKMAN