Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΚΟΡΟ'Ι'ΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ



6 Απριλίου 2009

παραμένει ένα ακόμη σχέδιο επί χάρτου



ΤΗΝ 3Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2007, ο Πρωθυπουργός της χώρας κύριος Κωνσταντίνος Καραμανλής κατά την επίσκεψή του στα γραφεία του Περιοδικού «Αναπηρία Τώρα» είπε μεταξύ των άλλων.:

«η έμπρακτη κατοχύρωση των συνταγματικών δικαιωμάτων όλων ανεξαιρέτως των πολιτών είναι - και πρέπει να είναι - ύψιστη προτεραιότητα για κάθε ευνομούμενη πολιτεία και υπόθεση όλων μας: της Κυβέρνησης και των πολιτικών δυνάμεων, της κοινωνίας των πολιτών, κάθε πολίτη ξεχωριστά.»
««Ο σταθερός στόχος, ο πάγιος στόχος είναι η ουσιαστική αρωγή των Ελληνίδων και των Ελλήνων με αναπηρία. Είναι - και θέλω να το τονίσω αυτό - η διαρκής διεύρυνση των κατοχυρωμένων δικαιωμάτων τους. Σ' αυτήν την κατεύθυνση κινούμαστε και θα συνεχίσουμε να κινούμαστε με στοχευμένες δράσεις. Και θέλω να υπογραμμίζω, ανάμεσα στις άλλες, την κάρτα αναπηρίας, που είναι στο τελικό στάδιο για την πλήρη εφαρμογή της, ώστε οι συμπολίτες μας με αναπηρία- και μόνο αυτοί- να έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τη μέγιστη δυνατή ωφέλεια από τις σχετικές παρεμβάσεις της Πολιτείας» κατέληξε ο πρωθυπουργός.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ 3/12/2007
ΥΓ: Προς ενημέρωσή σας οι ενδιαφερόμενοι μην σπεύσετε να εφοδιαστείτε με την πολυπόθητη ΚΑΡΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ που θα σας επιτρέψει ν' απολαύσετε την μεγίστη ωφέλεια από την σχετική παρέμβαση της Πολιτείας. Το όλο θέμα μέχρι και σήμερα 6 Απριλίου 2009 παραμένει ένα ακόμη σχέδιο επί χάρτου.
απο:ΛΥΓΕΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

1 σχόλιο:

λυγερη είπε...

Ακριβώς φίλοι μου "Κοροϊδία και Εμπαιγμός" αυτός είναι ένας λίαν επιεικής τίτλος που θα ταίριαζε σ' αυτήν την ανάρτηση.
Με εμπνέετε .Να κάνω μια λίστα όλων όσων έχουν ειπωθεί,εξαγγελθεί,
υποσχεθεί.
Όλα τα φύκια γα μεταξωτές κορδέλες που χρησημοποίησαν σ' ένα ατέλειτο γαϊτανάκι διασυρμού των αναπήρων. Θα μου πάρει όμως πολύ χρόνο γιατί είναι πολλά. Άσε ,επειδή τα πάντα είναι θέμα timing θα έλθει η κατάλληλη ώρα να ανεβάσω κάτι ανάλογο.
Σας ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία
http://ligery.pblogs.gr
http://lygeri.pblogs.gr