Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Καραγκιόζη ???



Πρότυπο Νεοδημοκράτη υπουργού
Περισσότερα στο βαθύ κόκκινο

* Σεβόμαστε τον λαϊκό ήρωα, αλλά πώς να χαρακτηρίσουμε ένα γελοίο ψεύτη που το παίζει υπουργός, αλλά είναι ένα εμετικό παμφάγο ζώο!

1 σχόλιο:

Anonymous είπε...

http://malakistan.blogspot.com/2009/04/85.html
Κυριακή, 12 Απρίλιος 2009
Γαμπρός ετών 85..με τις ευχές μας κ. Πεπονή, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!
..................................................................................................

Από πολιτικής πλευράς, η Αθηνά Καραμήτρου είναι αυτό που αποκαλείται «σκληρό ΠΑΣΟΚ». Μάλιστα, ηγείτο επί χρόνια «αντάρτικου» συνδυασμού υπό τον τίτλο «Ψηφοδέλτιο Ενότητας», ο οποίος σάρωνε στις συνδικαλιστικές εκλογές κερδίζοντας ακόμη και την επίσημη ΠΑΣΚΕ που την ήλεγχαν οι «εκσυγχρονιστές». Στη Χαριλάου Τρικούπη μάλιστα ήταν κοινό μυστικό ότι ανήκε στις εσωκομματικές επιρροές του πάλαι ποτέ ισχυρού συγκεντρωσιάρχη του ΠΑΣΟΚ και «ανδρεοπαπανδρεϊκού» Γιώργου Παναγιωτακόπουλου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις εκλογές του 2007 για τη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας το ψηφοδέλτιο της «Ενότητας» κέρδισε 13 από τις 15 έδρες, η θεωρούμενη «σημιτική» ΠΑΣΚΕ Τραπεζών - Ασφαλιστικών υπό τον Γ. Συκαμιά μόνο δύο και ως εκ τούτου η κ. Καραμήτρου πήρε πανηγυρικά την προεδρία. Στην ομιλία της είχε αποσπάσει και τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των συνέδρων, όταν αναφέρθηκε «αφενός στη μεγάλη επιτυχία για την αποκατάσταση του προνομίου των εργατικών απαιτήσεων μετά την ψήφιση του Ν. 3557/07, αφετέρου σε δύο ζητήματα ουσίας για τους εργαζόμενους του κλάδου, τη διατήρηση της αυτονομίας του Επικουρικού Ταμείου και την υπογραφή μιας ενιαίας συλλογικής σύμβασης εργασίας για όλον τον κλάδο.»
..................................................................................................