Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

ΦΤΟΥ ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΕΤΡΑΔΗ ΡΟΖΑΛΙ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ???

ΠΑΠΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ !!!

ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Μάθημα αξιοπρέπειας από την απολυμένη έγκυο

Με ανοιχτή επιστολή της, απαντάει στο φιλεργοδοτικό και αντικομμουνιστικό παραλήρημα δημοσιογράφου του νησιού
Μάθημα αξιοπρέπειας παρέδωσε για μια ακόμη φορά η Αλκηστις Τσαρίγια Τόνγκμακ Μανωλοπούλου, η έγκυος απολυμένη από τα καταστήματα «Ροζαλί» στη Ζάκυνθο, η οποία αρνήθηκε κατάπτυστες χρηματικές προτάσεις - και όχι μόνο - που έκανε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή «Γουρούνια στο Διάστημα» ο δημοσιογράφος Αγγελος Τετράδης, από το ρ/σ «Σκάι 90,2 Ζακύνθου».
Στην προχθεσινή του εκπομπή, ο εν λόγω δημοσιογράφος φιλοξενούσε τη μητέρα της εργοδότριας, κ.Δαλαμάγκα. Συνοψίζοντας τη συζήτηση, ο Αγγ. Τετράδης σημείωσε προκλητικά πως «τα χρήματα που ξόδεψε το ΕΚΖ για την αγορά των πανό και των χρωμάτων που χρησιμοποιήθηκαν για την αναγραφή συνθημάτων θα ήταν προτιμότερο να δοθούν στην ίδια ως χρηματική ενίσχυση». Μάλιστα, της επέστησε την προσοχή πως το ΕΚΖ και οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ την «χρησιμοποιούν για τους δικούς τους σκοπούς» και πρόσθεσε: «Την εκμεταλλεύονται οι κομματικοί πατέρες και εργατοπατέρες για να δημιουργήσουν μια κατάσταση. Ποιο είναι το κόμμα που στο όνομα της μητρότητας εκμεταλλεύεται ένα κοριτσάκι που ήρθε από μια χώρα της Ασίας για να βρει μια καλύτερη ζωή».
Το κατάπτυστο εργοδοτικό παραλήρημα, ωστόσο, δε σταματά εδώ, αφού ο δημοσιογράφος, σε εντεταλμένη υπηρεσία, κάλεσε ανοιχτά από το μικρόφωνο την Αλκ. Μανωλοπούλου «να φύγει από τη σκέπη του ΠΑΜΕ και του ΕΚΖ». Σε αυτή την περίπτωση - συνέχισε - τα χρήματα που περιμένει να εισπράξει από τη μήνυση που σκοπεύει να καταθέσει σε βάρος του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου, Τάκη Στρούζα, «θα τα δώσω στην κοπέλα». Μάλιστα, πρότεινε και τη δημιουργία ειδικού τραπεζικού λογαριασμού σε συγκεκριμένη τράπεζα, προς ενίσχυσή της, επισημαίνοντας λίγο μετά πως βρέθηκε ήδη η πρώτη «κυρία που θέλει να καταθέσει 150 ευρώ!».



Πληρωμένη απάντηση στα «Γουρούνια»

ΞΕΦΤΙΛΑ???
ΑΓΓΕΛΕ !!! ΛΟΥΔΙ???


Η έγγραφη απάντηση, που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Αλκηστις Τσαρίγια Τόνγκμακ Μανωλοπούλου, είναι καταπέλτης για την εργοδοσία και τους μπιστικούς της. «Καλώ όλους και ειδικά τα ΜΜΕ να γίνει σεβαστή η αξιοπρέπειά μου και η δύσκολη περίοδος που περνάω. Υπερασπίζομαι το ιερό δικαίωμα στη μητρότητα για μένα, για το παιδί μου, για όλες τις εργαζόμενες και τις νέες κοπέλες», σημειώνει η εργαζόμενη και συνεχίζει αποστομωτικά:
«Με εκπροσωπούσε και με εκπροσωπεί το ΠΑΜΕ, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και το Εργατ/κό Κέντρο Ζακύνθου, που μου συμπαραστάθηκαν και μου συμπαραστέκονται και με εκφράζουν όλες οι παρεμβάσεις τους. Δε δέχομαι, ούτε ζητάω ελεημοσύνες. Επιστρέφω τα 30 αργύρια του Ιούδα και τα ανοίγματα λογαριασμών που μου προτάθηκαν από εκπομπή τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού. Και όταν μάλιστα αυτά προέλθουν και από καταδικαστικές αποφάσεις συνδικαλιστικών στελεχών που μου συμπαραστάθηκαν και μου συμπαραστέκονται».
Διαβάστε και το προηγούμενο άρθρο..


ΚΥΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔ ΙΣΤΑΚΤΗ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ

απο:Μιά ομάδα κομμουνιστών που ζεί σ΄ένα καπιταλιστικό κράτος, τη Σουηδία

Δεν υπάρχουν σχόλια: