Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ...

Πραγματοποιείται αύριο Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο άγαλμα Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη, το Πανεργατικό Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Θα πείραζε όλοι μαζί εναντίον της κυβέρνησης των μαφιόζων;

2 σχόλια:

σίβυλλα είπε...

Η αλληλεγγύη στον μπλόγκερ, συγγραφέα Carlo Ruta, παίρνει ευρωπαϊκές διαστάσεις
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/09/carlo-ruta_06.html

σίβυλλα είπε...

Συγχαρητήρια στην πρωτοποριακή πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για την μπλογκόσφαιρα!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/09/blog-post_7860.html

...

Ενημερωθήκαμε από την “Καθημερινή”, 6 Σεπτέμβρη 2008, ότι «Οι Βρυξέλλες υποδέχονται 50 Ελληνες μπλόγκερ. Με πρωτοβουλία ευρωβουλευτών ΠΑΣΟΚ»
Η τριήμερη «εκδρομή» στις Βρυξέλλες πραγματοποιείται έπειτα από πρωτοβουλία ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι και «επέλεξαν» τους 50 bloggers που θα συμμετέχουν - οι προσκλήσεις εστάλησαν τον Ιούλιο…
(http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_06/09/2008_283725)

Θαυμάσια «πρωτοβουλία»!
Είμαστε σίγουροι ότι «επέλεξαν» τους περισσότερο αναγνωρίσιμους μπλόγκερ και τα συγχαρητήρια μας σε ορισμένους από αυτούς, που μας αρέσει ή όχι είναι οι πλέον «έγκυροι»: http://www.press-gr.blogspot.com/, http://troktiko.blogspot.com/, http://www.antinews.gr/, http://orfni.blogspot.com/ (χωρίς να μην σεβόμαστε τους υπολοίπους αξιόλογους).
Είμαστε, επίσης, σίγουροι ότι δεν θα έχουν επικρατήσει τα γνωστά άθλια τερτίπια της «εκσυγχρονιστικής» περιόδου, μετονομασμένης σε «νέας εποχής». Αυτό το εγγυάται ο μπλόγκερ Γιώργος Παπανδρέου.
Όταν, βέβαια, ανακοινωθεί ο κατάλογος των 50 άξιων μπλόγκερ θα το διαπιστώσουμε όλοι μας (νομίζω ότι ήδη θα υπάρχει ανάρτηση στο διαδίκτυο, με βάση της νέες διαφανείς διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ).
Φυσικά, είναι ευνόητο, δεν συμπεριλαμβάνουμε το δικό μας μπλόγκ στα αξιόλογα. Άλλωστε, αν κατά λάθος μας προσκαλούσαν θα έπρεπε ευγενικά να αρνηθούμε, διότι το επίσημο μπλόγκ του ΠΑΣΟΚ μας έστειλε – πριν λίγο καιρό – ένα ηλεκτρονικό μήνυμα ότι «τους ζαλίζουμε με μαλακίες» και μάλιστα ενυπόγραφα από τους διαχειριστές του αντίστοιχου γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου.
Ελπίζουμε να καλεστούμε, με την επιστροφή των 50 αρίστων μπλόγκερς, ώστε ν’ ανοίξουν λιγάκι και τα δικά μας μάτις…
Ευχόμαστε, για το καλό της ελληνικής μπλογκόσφαιρας, να αποφευχθούν «ανοησίες» του πρόσφατου παρελθόντος και επανάληψη του «Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!», όπως:
1. Το χουνέρι-ρεζιλίκι
«bloggers και Συνέδριο Σοσιαλιστικής Διεθνούς!»:
(http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/06/bloggers_30.html?showComment=1214961300000)
2. Το επαγγελματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για το διαδίκτυο
«Ο blogger vrypan. πρόσφατα, social media consultant στο ΠΑΣΟΚ, μας «ενημερώνει» (;) για την «εμπειρία» του στις ΗΠΑ»:
(http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/08/blogger-vrypan-social-media-consultant.html)