Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Να επαναληφθεί ο διαγωνισμός για το οικόπεδο της Νομαρχίας, ζητά και ο Δημ. Βαρβαρίγος


Επανάληψη του διαγωνισμού και επανεξέταση του θέματος της αγοράς του οικοπέδου από τη Νομαρχία για να μην υπάρχουν σκιές, ζητά ο Βουλευτής Ζακύνθου Δημήτρης Βαρβαρίγος, ο οποίος σε δηλώσεις του στον –Ε- σημειώνει πως το θέμα μπορεί να λυθεί και μέσα στο νομαρχιακό συμβούλιο, πριν τεθεί από τον ίδιο στη Βουλή και στους αρμόδιους Υπουργούς με κάποια σχετική ερώτηση.
Ο Βουλευτής, στα πλαίσια των δηλώσεων που παραχώρησε στον –Ε- σημείωσε πως όλες οι φωνές και οι αντιδράσεις που έχουν εκφραστεί δημόσια, σημαίνουν πως ενδεχομένως κάτι δεν έχει γίνει σωστά. «Φαίνεται ότι οι διαδικασίες έχουν γίνει σύννομα, αφού υπάρχει απόφαση νομαρχιακού συμβουλίου για την αγορά του οικοπέδου.
Επίσης έγινε προκήρυξη διαγωνισμού και προσκομίστηκε έκθεση ορκωτών εκτιμητών με αποτέλεσμα όλα να φαίνεται ότι έχουν γίνει σύννομα» σημείωσε ο κ. Βαρβαρίγος και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι υπάρχει ένα οικόπεδο υπερκοστολογημένο στα 3.620.000 Ε και η τιμή αυτή είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα και της περιοχής αλλά και της Ζακύνθου. Επίσης υπάρχει και το οικόπεδο αντίστοιχης έκτασης που έχει προσφερθεί από τα Μητροπολίτη, στο 1/3 της τιμής.
Όλα αυτά σημαίνουν πως η Νομαρχία πρέπει να επανεκτιμήσει τη θέση της και να ξανακάνει την προκήρυξη από την αρχή για να μην υπάρχει καμία θολή πτυχή στην υπόθεση. Άλλωστε υπάρχει διαφορά δύο εκατομμυρίων ευρώ που είναι πολύ σημαντική».

απο: Ερμή

1 σχόλιο:

σίβυλλα είπε...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/09/blog-post_496.html