Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ???







Άκουγα και χθες στο Mega τον πραγματικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και σκέφτηκα ότι αυτά που λέει, ας πούμε, ο Παπαγιάννης δεν είναι τίποτε μπροστά στον κυνισμό του Γιάννη Πρετεντέρη. Ύψωσε τη φωνή του ο Πρετεντέρης για να μας πείσει ότι η κυβέρνηση ΔΕΝ έχει ευθύνες για όσα συνέβησαν. Ότι η απόδραση του Παλαιοκώστα και του Αλβανού σχεδιάστηκε με τη συνδρομή κάποιου ή κάποιων υπαλλήλων ή δεσμοφυλάκων [κι αν αυτό συνέβη, δεν αναιρούνται οι όποιες ευθύνες π.χ. του υπουργού Δικαιοσύνης ή του Παυλόπουλου που τώρα κάνει τον ψόφιο κοριό]. Το θέμα με τον Πρετεντέρη είναι ότι κάνει φοβερή προσπάθεια να πείσει όχι τους συνομιλητές του στα τηλεοπτικά παράθυρα αλλά τον ελληνικό λαό για κάτι πασιφανές. Είναι λυπηρό κάποιοι δημοσιογράφοι να σέρνουν το χορό του τόπου προς το βάραθρο!
Ας μην ταλαιπωρεί τις φωνητικές χορδές του ο Πρετεντέρης. Δεν υπάρχει περίπτωση να μεταπείσει κανέναν. Το μόνο που καταφέρνει είναι να ικανοποιεί τα ένστικτα των φανατικών οπαδών της Νέας Δημοκρατίας. Κατά τ’ άλλα, επαφίεται στην αγχίνοια των Ελλήνων να κρίνουν, αν φταίνε οι υπάλληλοι των φυλακών ή η κυβέρνηση ή ο ανίκανος πρωθυπουργός. Και είμαι βέβαιος ότι εάν ο βάκιλλος της αναισχυντίας είχε μολύνει τον εθνικό οργανισμό οι ζοφερές προβλέψεις για το μέλλον του τόπου θα ήσαν δικαιολογημένες. Αλλά το ευτύχημα είναι ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει ενωτισθεί τις γελοιότητες του Καραμανλή που εξακολουθεί να κάνει τον “άγνωστο στρατιώτη” και να σφυρίζει αδιάφορα, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο

σε κάτι τύπους σαν τον Πρετεντέρη να υπερασπίζονται

μια διεφθαρμένη κυβέρνηση κι έναν θλιβερό πρωθυπουργό.

Μανία όμως ο Καραμανλής που έχει με τους δημοσιογράφους-κυβερνητικούς εκποσώπους! Πρώτα ο Ρουσόπουλος, τώρα ο Πρετεντέρης… Να τον χαίρεται!
Λυπόμαστε διότι ουδέποτε άλλοτε οι τύχες της χώρας είχαν παραδοθεί σε τόσο αδέξια, ανίκανη και φαύλη παράταξη, όπως αυτή που σήμερα κυβερνά ?





ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

1 σχόλιο:

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

Δεν είναι ο μόνος 'κύριος' γλυψ-γλυψ-γλυψ..........