Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

«Αποτύχατε παντού» ???




Ομολογία αδυναμίας από Καραμανλή


Χέρια ψηλά μπροστά στην κρίση
Την αδυναμία της κυβέρνησης ν΄ αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση παραδέχθηκε χθες ο Κ. Καραμανλής μιλώντας για συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων και των κοινωνικών φορέων.
Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε εκλογές
για να φύγει
η κυβέρνηση της Ν.Δ.
«Αποτύχατε παντού» Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την αρχή ανέβασε το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης, επαναλαμβάνοντας την πρότασή του για εκλογές μέχρι ή μαζί με τις ευρωεκλογές και τη συναινετική εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας: «Κύριε Καραμανλή αποτύχατε παντού.

Η χειρότερη λύση είναι να παραμείνετε στην εξουσία.

Δεν έχει κόστος η χώρα από τις εκλογές αλλά εσείς από την απώλεια της κυβερνητικής εξουσίας». Μάλιστα ο κ. Παπανδρέου πρόσθεσε ότι η συναίνεση που επικαλείται τώρα ο κ. Καραμανλής είναι ένα πρόσχημα. «Στα δύσκολα μας ζητάτε να ακολουθήσουμε τυφλά την κυβέρνησή σας, να γίνουμε συνένοχοι σε μια πολιτική που καταστρέφει το μέλλον της χώρας...» και πρόσθεσε: «Η Νέα Δημοκρατία πολιτεύτηκε πέντε χρόνια διχάζοντας την κοινωνία, διαιρώντας τους πολίτες. Δεν θελήσατε και δεν ζητήσατε ουσιαστικά ποτέ συναινέσεις. Συνενόχους ζητάτε, απλώς για να διατηρηθείτε στην εξουσία».


απο:ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: