Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Θα ζητήσει εκλογές «εδώ και τώρα»,




Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΣΤΙΣ 15,30 μμ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ



Σε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει αργά το μεσημέρι σε Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους στο Ζάππειο Μέγαρο θα ζητήσει εκλογές «εδώ και τώρα», επισημαίνοντας ότι μόνο ο λαός μπορεί πλέον να σταματήσει την καταστροφική πορεία που ακολουθεί η χώρα.

Στην πρώτη εδώ και πέντε μήνες εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει την άμεση προσφυγή στις κάλπες ως μόνη διέξοδο στο πολιτικό πρόβλημα της χώρας που δημιούργησε η κυβερνητική ανυπαρξία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, οι πληροφορίες από το επιτελείο του κ. Παπανδρέου αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα διαβεβαιώσει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

- είναι έτοιμο να αναλάβει και αύριο την τύχη της χώρας
- έχει έτοιμο κυβερνητικό πρόγραμμα για έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της στη χώρα
- διαθέτει μεγάλο αριθμό στελεχών με κυβερνητική εμπειρία, που μπορούν να στελεχώσουν επαρκώς τα υπουργεία και τον κρατικό μηχανισμό

Επιπλέον, ο κ. Παπανδρέου θα απορρίψει τις προτάσεις να ισχύσει από τις προσεχείς εκλογές ο «νόμος Παυλόπουλου», τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν εμπλέκει τους θεσμούς σε μικροκομματικά παιχνίδια. Με τον ίδιο τρόπο αναμένεται να απαντήσει και στις ερωτήσεις που θα αφορούν την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, τον επόμενο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: