Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ???




το υβρεολόγιο κατά του Παπανδρέου;

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, κληθείς να τοποθετηθεί επί της προτάσεως του Γιώργου Α. Παπανδρέου για επαναδιαπραγμάτευση του Συμφώνου Σταθερότητας και για την έκδοση ευρωομολόγου, δήλωσε πως για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι δεν είναι σε θέση να επεξεργαστεί και να παρουσιάσει συγκροτημένες, υπεύθυνες, επίκαιρες και ρεαλιστικές προτάσεις.
Τι έχουν ρε Αντώναρε και δεν είναι συγκροτημένες κ.λπ.;
«Η πάγια αυτή πολιτική του αδυναμία και η βουλιμία του για εξουσία σπρώχνουν καθημερινά τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, όλο και πιο βαθιά, στον κατήφορο του ανεύθυνου λαϊκισμού», πρόσθεσε.
Ποιος είναι ο λαϊκισμός, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του;
Ο εκπρόσωπος σημείωσε πως ο Γ. Α. Παπανδρέου προτάσσει την επιδίωξη εφήμερων εντυπώσεων και την εξυπηρέτηση μικροκομματικών του σκοπιμοτήτων ακόμα και σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, τα οποία - όπως είπε ο κ. Αντώναρος - υποτίθεται κατέχει.
«Η κυβέρνηση δε θα παρακολουθήσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που επιλέγει να αγνοήσει τι πρόκειται να συζητηθεί στο συμβούλιο κορυφής και αδυνατεί έτσι να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του θεσμικού του ρόλου», πρόσθεσε και τόνισε πως ο πρωθυπουργός χαράσσει και ασκεί υπεύθυνη εξωτερική πολιτική με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των πολιτών.
Το ζήτημα κύριε εκπρόσωπε είναι ότι δεν απαντάς επί της ουσίας - αν δηλαδή η έκδοση ευρωομολόγου είναι σωστή ή λάθος, βασίζεται σε στοιχεία που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα κ.λπ. κ.λπ.
Όλες τις παραπάνω παπαριές τις είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος και για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση του Καραμανλή απέδειξε ότι δεν είναι σε θέση να αντιπαρατεθεί στις θέσεις και τις προτάσεις τοπυ ΠΑΣΟΚ και του Παπανδρέου. Ο μόνος τρόπος αντίδρασης είναι το υβρεολόγιο. Αν παρακολουθήσει κανείς τις δηλώσεις της κυβέρνησης<δια του εκπροσώπου της> θα δει με λύπη ότι ουδέποτε αντιπαρατίθεται με επιχειρήματα. Θα ήθελα μια φορά να ακούσω να πιάνουν τις δηλώσεις του Παπανδρέου, να τις αναλύουν και να τις κάνουν φύλλο και φτερό. Αυτό όμως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ, διότι δεν έχουν τα κότσια και διότι είναι μαθημένοι να βρίζουν.

Απο:το ΔΙΚΤΥΟ

1 σχόλιο:

Anonymous είπε...

Φαίνεται ότι ο Κουρής παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στον Αντώναρο.
Αλλιώς δεν εξηγείται.