Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Οι πολίτες ας κάνουν την αλλαγή???


Πήρα το θάρρος να γράψω αυτό
το μήνυμα και να το στείλω
σε όσα blogs μπορώ.
Σε όσα blogs πιστεύω πως δημιουργήθηκαν απο ενεργούς και σκεπτόμενους ανθρώπους, ανεξαρτήτου ηλικίας και κοινωνικής θέσης. Απο ανθρώπους που έχουν βαρεθεί τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και πιστεύουν οτι πράγματι μπορεί κάτι να αλλάξει ριζικά .
Μπείτε στον κόπο και διαβάστε τούτες τις γραμμές και αν θεωρείτε πως αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε, τότε διαδώστε τες και γίνετε συμμέτοχοι σε αυτή την πολυπόθητη αλλαγή που όλοι μας έχουμε ανάγκη.
Δε χρειάζονται πολλές προσπάθειες για να καταλάβουμε πως η κατάσταση στην Ελλάδα έχει ξεφύγει εδώ και κάποια χρόνια. Σκάνδαλα, μίζες, παρανομίες, ατιμωρησία, φτώχεια, συνθέτουν το σκηνικό της σύγχρονης Ελλάδας και δυστυχώς καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες γεγονότων που στην ουσία δυσκολεύουν ολοένα και περισσότερο τη ζωή μας.
Από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει κανείς με τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας...
από citypress-gr

4 σχόλια:

taspa είπε...

στα πόσα χρόνια χολέρας αναφέραισε?ετσι για να ξέρουμε γιατί μιλάμε.Πάντοτε μπεσαλήδικα και καθαρά.Χωρίς παρωπήδες και με διάθεση πολιτισμένου διαλόγου

Anonymous είπε...

Είναι σαφέστατος στα πόσα χρόνια χολέρας αναφέρεται και δεν έχει και πολύ άδικο. Εγώ όμως θέλω να του πω: Σιγά ρε φίλε, μην αμοληθούμε στο Αιγαίο να βγάζουμε πετρέλαιο, όπως λένε κάτι ακροαριστεράντζες τελευταία, ή μην αρχίσουμε να νοσταλγούμε τα πυρηνικά εργοστάσια της ΕΣΣΔ.
Εδώ δεν περνάει ο Χριστόφιας.

Anonymous είπε...

Δηλαδή ο Χριστόφιας είναι χαζός που πουλάει τσαμπουκά και βγάζει πετρέλαιο; Ή, μήπως οι χαζοί είμαστε εμείς;

Jimmy Kane είπε...

Καλά τα blogs, σίγουρα δείχνουν την άσχημη εικόνα της χώρας μας αλλά δεν πρέπει να φτάσουμε ως εκεί μόνο....
Θέλει κουράγιο, πίστη σε αυτό που κάνει ο καθένας μας ατομικά και πράξεις προπάντων....